7610 telefona uygulama yükleyemiyorum...yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
7610 telefona uygulama yükleyemiyorum...yardım...
Selamunaleykum arkadaşlar...7610 telefon kullanıyorum ve bazı uygulamaları yükleyemiyorum...Ör;pyton programlarını yüklemiyor.Bazı oyunları da yüklemiyor..Telefonumda şöyle bir uyarı çıkıyor.."YÜKLEME GÜVENLIK HATASİ YÜKLEME YAPİLAMİYOR"lütfen bana yardım edin...İrtibat;[email protected]

GrabellA

GrabellA

Üye
yönetici ayarlarına bir göz at olmazsada *#7370# yap format atınca gerçekten düzelir bilgilerini yedekle

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Selamunaleykum arkadaşlar...7610 telefon kullanıyorum ve bazı uygulamaları yükleyemiyorum...Ör;pyton programlarını yüklemiyor.Bazı oyunları da yüklemiyor..Telefonumda şöyle bir uyarı çıkıyor.."YÜKLEME GÜVENLIK HATASİ YÜKLEME YAPİLAMİYOR"lütfen bana yardım edin...İrtibat;[email protected]
Cihazına uygun uygulamaları yüklediğinden eminmisin.ayrıca cihazın 7610 süpernovamı yoksa eski 7610 mu.
senin yükleme yapacağın bölüm s60 bölümü

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
Cihazına uygun uygulamaları yüklediğinden eminmisin.ayrıca cihazın 7610 süpernovamı yoksa eski 7610 mu.
senin yükleme yapacağın bölüm s60 bölümü
ilk önce yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler.. benimki 7610 son sürüm ama yinede olmuyor...pyton u yüklemiyor...Benim arkadaşımın 7610 u var.Ona her türlü uygulama yükleniyor..Onunki eski sürüm...lütfen yardım...

--------------- Ekleme ---------------

yönetici ayarlarına bir göz at olmazsada *#7370# yap format atınca gerçekten düzelir bilgilerini yedekle
format attım ama olmadı...Bu yönetici ayarları nasıl olacak...Lütfen bana cevap yaz...Teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar telefona bir format attım artık uygulamaları yüklüyor...Ama ben daha önce 10-15 kere format attım yine yükleniyordu...Şimdi ne olduysa yükledi..Grabella ve mapavri ikinize de teşekkürler...
Osmaniyeli programcı
YuSuFaB!!

dragon_ksk

dragon_ksk

Üye
kardeş araçlar dosya yönetiminden istediğini kurabilirsin benimde 7610 o şekilde kuruyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt