Telefon Tavsiyesi 7610 mu K750i mİ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
7610 mu K750i mİ
k750İ Gördüm internette ve ypılan yorumlara bakılırsa fotograf kalitesi baya iyiymiş ve saglam kullanışlı telefonmus.ama bendede 7610 var satıp araya kaç para verip k750i
alabilirim vede bu telefonu kullananlar ne diyor cok fotograf cekerim ve mp3 dinlerim vede arada sıradada oyunoynarım alacagım telde bu 3 özellik mutlaka olmalıdır k 750i dede fazlasıla varmıs.sesi iyi cıkyıromu program oyun yükleniyormu bunlarda varmı.k750 alırsam sony ericson nokia 7610nu sattıgıma pişman olurmuyum

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Dediklerinizin hepsini gayet iyi yaparsınız k750'de. Yanlız program, oyun yükleniyor mu demişsiniz, sadece java oyunlar yüklenebilir bu da 7610'a göre daha dar bir içerik demektir. :oke:

Sin'Dorei

Sin'Dorei

Üye
Bundan önce 7610 kullanıyordum.Bence güzel bir telefon.Onu kullanmanı tavsiye ederim.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
K750i daha iyidir derim. Zira 7610 takoz gibi kalır onun yanında. Ayrıca kamera çekimi daha kalitelidir.

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
ewet 2 mp kamera var kamera acısında daha iyi peki kaç para vermem gerekir üste burdada bir telefoncuya gittim 40 ytl istedi üste.boluda sizce cokmu istemiş azmı

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Normal fiyat istemiş, tabi k750 temiz ise. 7610 60 lira ediyor K750 ise 100-120 Lira civarında. Temiz olmasına dikkat edin derim, ayrıca joistiğin kontrol edin genelde tutukluk yapıyor. :oke:

brhm32

brhm32

Üye
arkadasım tabikide k750i diyorum bende 7610 var şimdi satmaya çalışıyorum 40 anca ediyor takoz gibi telefon ayrıca..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
k750 nin joysigine bak yukarıdaki arkdaşımızda demiş ama çok önemli onlarda çok sorun çıkıyo yan sanayileride 1 hafta ii oluyo sonra gümlüyo.

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
joystik bozulunca yenisini takamazmıyız 5-10 lira birseymiş herhalde..

emre_kalay

emre_kalay

Üye
bence 6680 al acayip k750 bin basar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
joystik bozulunca yenisini takamazmıyız 5-10 lira birseymiş herhalde..

Takabilirsiniz de uğraştırır sonuçta, 7610 gibi kapağı kendi başınıza çıkartamazsınız. O yüzden zor olur. ;)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
7610 sybian olduğundan çok çeşitli programlarla müthiş bir cihaza dönüşür.ama sesi iyi değil kulaklık sorunu var.kamerası 1mp.takoz diyenlere katılmıyorum bence s60 serisinin en karizmatik telefonudur(en iyisidir demiyorum)benimde var n78 aldım, ama 7610 u bu söylenen paralara hayatta vermem.k750i sesi kamerası 7610 dan daha iyidir.ama bu cihazlarda 2. el alırken çok dikkat etmek lazım.

sagopa_nebil

Üye
bende 7610 var ama 1 hafta sonra k750i alıcam ben 7610 derim çünkü her ne kadar oyun olmasada 2mp kamera ve şık bır tasarımı var 7610 un.

bettacı

Üye
Ne kadar ikna olursunuz bilmiyorum.7610 u 3 seneye yakındır kullanıyorum.soon derece memnunum.Fakat bir uyarı :) sahte batarya tyakınca diğer telefonlarda etkili olur tabii ama fazla etkili olmaz.Ancak 7610a takarsanız telefonunuzun bozulma ihtimalı yüksek :) yasadım 2 defa:) fakat en iyisi 7610 :)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
K750i ile 7610 u yan yana koyman büyük bir hata :) 2 sene k750i kullanmıştım ben bu kadar güzel fotograf çeken bir telefon görmedim kamerann flashı adeta bir araba farı gibi çok güzel ses kalitesi zaten mukemmel 7610 yannda 3310 gibi kalır tartışılması hata bu konunun...

futbol123

futbol123

Üye
k750i al ama java olduğu için 7610 kadar program yüklüyemessin

muklea

Üye
s60 alışan biri java geçince afallar kendimden biliyorum :) ben 7610 derim her ikisini de kullandım(şuan emektar 7610 kullanıyorum:D )k750 kullanışlı telefon iyi de resim çeker ama sorun şu ki bütün k750 lerde joystik sorunu var bende hiç çıkmadı sorun diyen varsa şanslıdır ama her k750i en az bir kere joystik değiştirmiştir ve başladımı da gerisi gelir bu sorunun ayrıca 7610 gibi program yukleyemezsin tavsiyem paranı biriktir 0 adam gibi telefon al :naughty:

davut562

Üye
senin sorduğun sorumu tabiki K750İ BİRADER:kop:

omer1230

omer1230

Üye
k750i çok çeşitli program tema oyun herşey atılıyor
arkadaşta uzaktan kumanda programı var pc yi kontrol ediyor okulda bluetooth cihazıyla ve menülerde gezinmesi çok zevkli süper bir telefon k750

sfssultan

sfssultan

Üye
2007 den beri k750i kullanıyorum daden hiç bir sorun çıkmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt