7610 ile ilgili tüm sorunlarınızı buraya söyleyin Teknik ve Yazılım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asedme

asedme

Üye
    Konu Sahibi
7610 ile ilgili tüm sorunlarınızı buraya söyleyin Teknik ve Yazılım
7610 ile ilgili tüm sorunlarınızı buraya söyleyin Teknik ve Yazılım:yuru:yuru:yuru:yuru

sondevrimvismi

sondevrimvismi

Üye
selam ;
bende bir 7610 var.telefon açılmıyordu telefoncuya götürdüm.sistemini tekrar yükledi fakat ses çıkmıyor telefondan sesi sona dayayıp kulağınla baktığın zaman çok az geliyor.kulaklıkla gayet iy çıkıyor ama.diğer uyarı sesleride gayet güzel çıkıyor ama zil sesi ve mp3 lerde sesi çıkartmıyo.bu konuda bir bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim

asedme

asedme

Üye
    Konu Sahibi
hard format at * 3 arama tusuna basılı tutrak telefonunu ac hafıza kartınıda cıkar ya kardes sana bi format attrıramadm ya :'(

sondevrimvismi

sondevrimvismi

Üye
format attım ama düzelmedi aynen ses çok kısık

asedme

asedme

Üye
    Konu Sahibi
daha öncede öylemydi ? genelde 7610 ların sesleri az olur

Da®kness

Da®kness

Üye
Ben N70 kullanıyorum. N70 telefonumda opera mini kurulu . Opera mini ile sorunsuzca internetten ve forumdan küçük boyuttaki tüm dosyaları download edebiliyorum. Asıl konuya gelince ; kardeşimin 7610 u var ve onda da opera mini kurulu . O da aynı şekilde telefona indirme yapamıyor. Opera ile download başlattığında telefonun kendi tarayıcısı çalışmaya başlıyor. Ve bu yüzden tüm dosya türlerini tanımayan kendi tarayıcısı indirme işlemine izin vermiyor. Bu sorunu nasıl aşabiliriz ? Yardımcı olurmusun?

asedme

asedme

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle tabiki arkadasım 7610 eski bir telefon eger opera mini dedigin program hakkında bilgi verirsen yani yeni cıkmıs bir programsa sorun cıkartır.

Da®kness

Da®kness

Üye
Neyse opera mini yi geçelim. 7610 na galeri programı önerin falan var mı ?

asedme

asedme

Üye
    Konu Sahibi
zaten ramı az bu yüzden galeri programıyla kasma zaten 1gb takınca zorlanıo bide sen kasma makinayı opera mini içinn bi son versiyon attır browser güncellenmiş olur bide öyle dene ama düzelcegini sanmıorm o tür opera mini gibi browser ler yeni nesiller için. galeri programı kullanma eger performans istiosn bunu kurup ramı 1 sanıyede 1 sıkıstır. javaları rahat oynarsın

Da®kness

Da®kness

Üye
Önerilerin için teşekkürler.

sondevrimvismi

sondevrimvismi

Üye
yaw arkadaş deliricem kaç gündür telefoncuya gitmekten suyum çıktı.soruun çözdüm.geri zekalı herifler 6670 sistemi yüklemişler. *#0000# yaptım nokıa 6670 yazıyor.yarın tekrar gidicem.sanırım sistem hatası (önceden ses çok iyi çıkıyordu)

asedme

asedme

Üye
    Konu Sahibi
önemli deyil donanım ve symbian sorunlarını bana söyleyebilrsn

sondevrimvismi

sondevrimvismi

Üye
arkadaşlar yeni bir sorum olacak benim telefon 7610 fakat 6670 sistemini yükleişler ses çıkmıyor hop. sağlam usb kablosu yok malesef
1_ 7610 yazılımını nerden bulabilirim?
2_bu işi hafıza kartından nasıl yaparım ?

murattien

Üye
sa bnde 64 mb hafiza karti var tele 2 msj flan geldgnde 3 5 snye donma oluyo ve asiri kasiyo bnu nasil coze bilirm :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt