7610 için en ucuz ve en kaliteli msn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CanceR

CanceR

Üye
    Konu Sahibi
7610 için en ucuz ve en kaliteli msn
ya 7610 a hangi msn porsunu yüklediysem ya çok köntür yedi yada dandik çııktı bana bi öneride bulunabilrmisiniz herkesin önerilerini bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: osaka123

Nazy

Nazy

Üye

Butonunu Kullanarak Programlara, msn ilgili yorumlara
ve konu içinde sorularınıza cevap bulacaksınız emin olun.
Site içinde arama yapın ve arama yapmadan konu açmamaya özen gösterin.
Bu Arada Maxi Cep e hoşgeldiniz
Eğer Bulamadıysanız Bana PM yollayın bereber size uygun msn i bulalım.
Fakat Önce araştırın.

farukhan

farukhan

Üye
şu anda en sorunsuz çalışanı verichat..
digerleri bir noktadan sonra hata veriyo.. ama geliştirdilerse bilemem.
ben ne zamandır veri chat kullaıyorum..

FerreT

FerreT

Üye
Ceptemsn..köntürü az yiyor..nedeni ise işlevi olmaması yani sadece Msn fakat gidipde bi slick yada IMPLUS kullanırsan köntürün fazla gider çünkü bu tip msn programlarında fonksiyonlar çoktur(titreşim gönderme,alma sesli mesaj gönderme vs..)ortalama günde 3 kötürün gider yani ceptenmsn suan en iyisi benim görüşüm

CanceR

CanceR

Üye
    Konu Sahibi
arkdaaşım ceptenmsn yüklü şuan pc de dk da 3 köntür yiyo nerdeyse giriyom bi kaç kelime yazıyom çıkyom 3 köntür gitmiş ben anlamadım

FerreT

FerreT

Üye
girip çıkarsan öyle tabii
Belirli bi kötür yiyor Mesela 1 saat kalsanda 3 köntür gider,2 dk kalsanda 3 köntür gider

CanceR

CanceR

Üye
    Konu Sahibi
senin dediğinide denedim biraz uzun kaldım bu sefer 7 köntür yedi -20 olunca bıraktı gprs kapandı uzun dediğimde 10 dk ha :D

devrim892000

devrim892000

Üye
turbo msn kullan ben onu kullanıyorum turkcellın ayarları var 24 saati 1 kontore onuda yaptın kontorun fılan gıtmez gunde 1 kontore sınırsız msn kullanırsın
turkcell ayarları
menü ; servisler ;ayarlar;varsay. erişim nokt.; seçenek; yeni erişim noktası; varsayılan ayarları kull.
Bağlantı ismi= MSN Turkcell ( harflerin büyüklük küçüklüklrine dikkat edin.)
Veri Taşıyıcı= GPRS
Erişim Noktası ismi= internet ( harflerin hepsi küçük)
Kullanıcı ismi =yok
Şifre sorma= hayır
şifre kısmına dokunmayın.
doğrulama= normal Ana Sayfa= yok

çıkmadan seçenek;gelişmiş ayarlar
telefonun IP adresi= otomatik
Yakın kopya port no= 0 diğerlerine dokunmadan çıkıyoruz.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
En Sağlamı Mig33 Günde 20-30 Kez Giriyorum Kimler Var Bakmak İçin 1 Knt Dahi Yemiyo Vede Yaklaşık 300 Karakterde 1 Knt Yiyo Vede Javalı Telefonlara Uyuyo Tavsiye ederim;)

CanceR

CanceR

Üye
    Konu Sahibi
corlulu

corlulu

Üye
En Sağlamı Mig33 Günde 20-30 Kez Giriyorum Kimler Var Bakmak İçin 1 Knt Dahi Yemiyo Vede Yaklaşık 300 Karakterde 1 Knt Yiyo Vede Javalı Telefonlara Uyuyo Tavsiye ederim;)

Arkadaşım ben mig33ü kurdum fakat bağlanamadım bendede 7610 var bi çok program denedim agile olsun cepte msn olsun hiç birinden giremedim nedenini bilemiyorum şuan eBuddybetayı kullanıyorum..

--------------- Ekleme ---------------

Buyur kardeşim kullandığım proyu burdan bulabilirsin=== eBuddy Mobile Messenger 0.91.0.S60.[Java]

daha iyisini bilen bi mesajı eksik etmesin!!

CanceR

CanceR

Üye
    Konu Sahibi
peki bunda köntür durumları nasıl _?

mirza.78

Üye
bir senedir cepte msn kullanıyorum sorunsuz ve tam olarak bilmesem de fazla fatura gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt