/name kerim
Heroata Üye Zuhahahahahahahah .d bu cidden sizin sinifmii oo ne gzl la ben ve knkm microvolts oynardk. Not: boyle ortamlarda wolfteam oynamayn asagi indircen de geri acican daaaaaa yavas pcler icin. D - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: professionaltools Genişletmek için tıkla ... O gta da dgl miydi?
Zuhahahahahahahah .d bu cidden sizin sinifmii oo ne gzl la ben ve knkm microvolts oynardk. Not: boyle ortamlarda wolfteam oynamayn asagi indircen de geri acican daaaaaa yavas pcler icin. D - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: professionaltools Genişletmek için tıkla ... O gta da dgl miydi?
Amaru Shady Üye Heroata' Alıntı: Zuhahahahahahahah .d bu cidden sizin sinifmii oo ne gzl la ben ve knkm microvolts oynardk. Not: boyle ortamlarda wolfteam oynamayn asagi indircen de geri acican daaaaaa yavas pcler icin. D - - - Eklendi - - - O gta da dgl miydi? Genişletmek için tıkla ... evet ~N.A.W.Y~' Alıntı: /admin login /ban id 4 pondusss Genişletmek için tıkla ... OPC' Alıntı: /kill Pondusss Genişletmek için tıkla ... ikiye bir /close game
Heroata' Alıntı: Zuhahahahahahahah .d bu cidden sizin sinifmii oo ne gzl la ben ve knkm microvolts oynardk. Not: boyle ortamlarda wolfteam oynamayn asagi indircen de geri acican daaaaaa yavas pcler icin. D - - - Eklendi - - - O gta da dgl miydi? Genişletmek için tıkla ... evet ~N.A.W.Y~' Alıntı: /admin login /ban id 4 pondusss Genişletmek için tıkla ... OPC' Alıntı: /kill Pondusss Genişletmek için tıkla ... ikiye bir /close game
PriZm Üye Pondusss' Alıntı: evet ikiye bir /close game Genişletmek için tıkla ... Crysis Multiplayer'e gelde banlayayım seni
Pondusss' Alıntı: evet ikiye bir /close game Genişletmek için tıkla ... Crysis Multiplayer'e gelde banlayayım seni
Heroata Üye /gamemode 1 /give heroata 48 64 /fly /tp heroata ponduss /kick ponduss /bann ip 234.256.31.72 (attim kafadan)
/gamemode 1 /give heroata 48 64 /fly /tp heroata ponduss /kick ponduss /bann ip 234.256.31.72 (attim kafadan)