Öneri 750 tl civarı telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Teknojix

Teknojix

Üye
General mobile 4G tam sana göre yeni çıktı google iş birliği ile en son güncellemeleri bile alıyor :)

azattt

azattt

Üye
general mobile 4g al daha iyi google 2 Yıl güncelleme desteği vereceklerini açıkladı android'in en son sürümü 5.1 ile geliyor Ben t60'tan daha iyi olur diye düşünüyorum fiyatı da 699tl Arada 200 tl fark var. T60 güncelleme almaz ve fiyatı 900tl olması lazım ön sipariş fiyatı 750tl

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

Üye
    Konu Sahibi
babam dün turkcell bayisine gitmiş bi lg bide t50yi göstermişler akşam bana sordu hangisi diye bende ikiside bana göre değil dedim sonra e5 ve ya gm 4g almak istediğimden bahsettim o da bugün geri gidip o ikisinden birini sorup alacak akşama belli olur

Türk-X

Türk-X

Üye

bu telefonuda göz önünde bulundur.

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

Üye
    Konu Sahibi

bu telefonuda göz önünde bulundur.
Hem 850 :tl: hemde özellikleri gm 4g ile aynı neredeyse fakat mediatek kullanması bence eksi olmuş

tifazcik

tifazcik

Üye
1000 tl ye git elite al 3gb ram snpdrogn 800 var

Türk-X

Türk-X

Üye
Hem 850 :tl: hemde özellikleri gm 4g ile aynı neredeyse fakat mediatek kullanması bence eksi olmuş

Etrafimda kullanan birisi yok kagit ustunde gm4g den daha iyi duruyor.Mediatek islemci olmasi yaniltmasin guncel bi modelini kullaniyor.Incelemelerini izlerseniz daha fazla hilgi sahibi olabilirsiniz.

Peocawe

Peocawe

Üye
Ama 180 TL karın olacak eliteyi satıp nexus 4alirsan

kar bakımından bakıyosan yapabilirsin. telefonu kurcalamayı çok seviyorsan da nexus tercih edebilirsin. fakat elite şuan daha cazip özellik bakımından.

edit: ayrıca 180tl fark yok ki nexus 4 ile elite arasında

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

Üye
    Konu Sahibi
Valla bugün gittik turkcell bayisne GM 4g aldık babam 10 yıldır turkcell de onun için 800 tlye gelen telefonu 695 tlye aldık ve süper ama tek sorunum lolipop olduğundan daha alışamadım

byAndroid

byAndroid

Üye
625 e bile sıfırı var :D turkcell yapmış yine yapacağını

• Beğen
Tepkiler: Teknolojihastası
ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

Üye
    Konu Sahibi
GM 4g öneren arkadaş sağolsun şu an o kadar rahatımki babamın çırağı e5 aldı ama oyun yükledik aynı oyunları o biraz kasma yaptı ama bnde sıfır sıkıntı

Üst Alt