a.celal Üye mrb. arkadaşlar ıphone multimedya paket yüklüyorlar 80-100 tl. arası bunlar hakkında blgisi olan var mı nasıl yapıyorlar biz yapamaz mıyız
mrb. arkadaşlar ıphone multimedya paket yüklüyorlar 80-100 tl. arası bunlar hakkında blgisi olan var mı nasıl yapıyorlar biz yapamaz mıyız
Dawn Emekli Yönetici Konu Sahibi a.celal' Alıntı: mrb. arkadaşlar ıphone multimedya paket yüklüyorlar 80-100 tl. arası bunlar hakkında blgisi olan var mı nasıl yapıyorlar biz yapamaz mıyız Genişletmek için tıkla ... kardeş ilk defa duyuyorum multimedya paketini bu pakette neler var konuyu biraz daha acarmısın kim yukluyor
a.celal' Alıntı: mrb. arkadaşlar ıphone multimedya paket yüklüyorlar 80-100 tl. arası bunlar hakkında blgisi olan var mı nasıl yapıyorlar biz yapamaz mıyız Genişletmek için tıkla ... kardeş ilk defa duyuyorum multimedya paketini bu pakette neler var konuyu biraz daha acarmısın kim yukluyor
a.celal Üye kardeş ilk defa duyman normal, doğrusu ekstra yükleme program paketi olacak yanlış yazmışım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeş ilk defa duyman normal, doğrusu ekstra yükleme program paketi olacak yanlış yazmışım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dawn Emekli Yönetici Konu Sahibi a.celal' Alıntı: kardeş ilk defa duyman normal, doğrusu ekstra yükleme program paketi olacak yanlış yazmışım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... kardeş bunlara boşuna para verme cihaza yuklenılen herşey bu sitede mevcut kendinde yapbilirsin hemde daha kaliteli programlar var bu sitede iphone bolumunu incelersen görursun parana yazık
a.celal' Alıntı: kardeş ilk defa duyman normal, doğrusu ekstra yükleme program paketi olacak yanlış yazmışım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... kardeş bunlara boşuna para verme cihaza yuklenılen herşey bu sitede mevcut kendinde yapbilirsin hemde daha kaliteli programlar var bu sitede iphone bolumunu incelersen görursun parana yazık
frozendeath Üye ben yeni bir iphone kullanıcısıyım programların nasıl yüklendiğini anlatabilir misiniz?