sadikov Üye bu hizla iki senede inmez bu benim baglantim 16 000 lik indirme hizi su anda 18 k/bit sadece
MAZINDALGA Üye özelden atmadan yazalım yüklediğin dosya boş 1.4 gb yok ne diye kandırıyorsun milleti.
siddatha Üye Kardeş bu ne böyle, yapacaksanız adam gibi iş yapsanıza, limewire'ı otomatik olarak açıyo, bana virüs gibi geldi.
Kardeş bu ne böyle, yapacaksanız adam gibi iş yapsanıza, limewire'ı otomatik olarak açıyo, bana virüs gibi geldi.
hydrobass Üye arkadaşlar torent i indirdim dosyayı aştığımda torentin rapor bölümünde file not found during integrity hatası veriyor ve haliyle dosyaları indiremiyorum
arkadaşlar torent i indirdim dosyayı aştığımda torentin rapor bölümünde file not found during integrity hatası veriyor ve haliyle dosyaları indiremiyorum
Dawn Emekli Yönetici Konu Sahibi kngbld' Alıntı: Iphone 3G-S var bende calısırmı acaba? Genişletmek için tıkla ... dene bizede soyle
kadirtopal Üye ben bu ıphone yi alalı 2 gün oldu program ve oyunlarını telefona kuramıyorum yardımlarınızı bekliyorum
ben bu ıphone yi alalı 2 gün oldu program ve oyunlarını telefona kuramıyorum yardımlarınızı bekliyorum
ergul1971 Üye saldirgan site olarak tanimlanmis uplaud yeri ayrica link de ölmüs maalesef, oysa baska yerde de yoktu yasik oldu...
saldirgan site olarak tanimlanmis uplaud yeri ayrica link de ölmüs maalesef, oysa baska yerde de yoktu yasik oldu...
Dawn Emekli Yönetici Konu Sahibi arkadaşlar su an malesef zamanım yok eger indiren arkadşlar varsa konuda tşk edenler onlarla irtibata gecein
arkadaşlar su an malesef zamanım yok eger indiren arkadşlar varsa konuda tşk edenler onlarla irtibata gecein