*#7370# soft format sonrası inanılmaz !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
FP2 Sürüm Olmadıktan Sonra Diğer Sürümler İki-Üç Dakikada Hackleniyor.. Bence O Kadar Arama Yerine Anlatıma Göre Yapılırsa Hiçbir Sorun Olmaz Ki Zaten Teknik Bir Terim İçermiyor Anlatımlar..

alibyr1

Üye
    Konu Sahibi
Şu hack kısa yolla nasıl oluyor?
Herkes aynı şeyi söylüyordu.Daha önce de yapayım dedim. Sağolsun arkadaşların verdiği linkleri bi okumaya başladım, vazgeçtim...

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

Uygulamanın Symbian Root Cert Olmadığı İçin, Kendi Sitesinde de Yok, Yazılımcıda da Yok..

- - - Eklendi - - -

Şu hack kısa yolla nasıl oluyor?
Herkes aynı şeyi söylüyordu.Daha önce de yapayım dedim. Sağolsun arkadaşların verdiği linkleri bi okumaya başladım, vazgeçtim...

Anlatımlar, Okunup Durup Yapılacak, Okunup, Durup Yapılacak...... Bu Şekilde..

Uygulamanın Symbian Root Cert Olmadığı İçin, Kendi Sitesinde de Yok, Yazılımcıda da Yok..

- - - Eklendi - - -

hm valla arkadaşa yardımcı olmaya çalıştım ama linkler ortada hepsi ayrı bi alem çıktı galiba hack yapmak zorunda

alibyr1

Üye
    Konu Sahibi
hm valla arkadaşa yardımcı olmaya çalıştım ama linkler ortada hepsi ayrı bi alem çıktı galiba hack yapmak zorunda

Çok sağol ama olmadı...Hepsi sertifika hatası veriyor...

- - - Eklendi - - -

Ben 3dk.lık hack'i kastetmiştim ...

- - - Eklendi - - -

Şunu 3 dakikada yapabilen varsa helal olsun...

http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/nokia-c6-01-hack-rm-718_014-002_01-01_79-92-yeni-yazilim-yenilendi-465754.html

alibyr1

Üye
    Konu Sahibi

Bende o konuyu okuyordum.Dosyaları indirdim.
Müsait bir zamanda deneyeceğim.Malum bu gün cuma haftanın son günü, işten kafam şişti.
Herşey için sağolun

alibyr1

Üye
    Konu Sahibi

sonucu bekliyoruz

Neyse sonunda hack yapabildim. Ama öyle 5 dk falan sürmedi. )
Anlatan arkadaş sağolsun çok güzel anlatmış yanlış yapma şansın yok. Ama bir yerde (9.madde de)dosya yeri ilgili yanlışlık var galiba.Orada baya takıldım.

heralde senin yapman uzun sürmüş ben 5 dkda yapıom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...