evet sıkılmıştım 5800 dan şansa o da bozuldu ben de hem çok pahalı olmayan hem de işimi görecek bir telefon almaya karar verdim forumda araştırdım baktım en iyi 701senin için sevindim en iyisini yapmışsın üstelik uygun fiyata ben de c7'mle takas etmek istedim ama bulamadım 701 gayet iyi telefon hele 5800'dan sonra bu telefonu çok seveceksin(eski bir 5800 kullanıcısı)

yani içi boş geliyor öyle mi? hani 5800 da 8GB takılı olarak geliyor ya bunda hiç hafıza kartı takılı olmuyor mu içinde onu soruyorum.. zaten bende 5800 dan kalma hafıza kartı var onu takıcam..8 gb kendi hafızası var yanlız hafıza kartı olarak değil kendi beyninde ama sen takabilirsin 32 gb e kadar destekliyor
Telefonun kendi hafızası(E Hafızası) 8 gb. Sen hafıza kartı takabilirsin.yani içi boş geliyor öyle mi? hani 5800 da 8GB takılı olarak geliyor ya bunda hiç hafıza kartı takılı olmuyor mu içinde onu soruyorum.. zaten bende 5800 dan kalma hafıza kartı var onu takıcam..
ya tamam biliyorum telefonu sıfır aldığım zaman içinde hafıza kartı takılı olarak geliyor mu die soruyorum hani 5800 da bedava 8GB veriyorlar ya bu telefonda da bedava hafıza kartı veriyorlar mı diye soruyorumTelefonun kendi hafızası(E Hafızası) 8 gb. Sen hafıza kartı takabilirsin.