---

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
---
---

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Gerçekten bu konu bölümün hakkını vermiş .
Son derece gereksiz olmuş ...

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Gerçekten bu konu bölümün hakkını vermiş .
Son derece gereksiz olmuş ...

hiç de gereksiz değil. anladığım kadarıyla fenerbahçelisin. espri olsun diye açtık. tepkiye gerek yok.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Fenerbahçelip olup olmamak mesele degil ki .
Fenerbahcenin rakibi mi bu takım? Neyin derbisi bu?

Fenerbahçe kazandığı zaman derbiyi kazandı diyemi konu açacaksin . Bu mudur yani espi?

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Fenerbahçelip olup olmamak mesele degil ki .
Fenerbahcenin rakibi mi bu takım? Neyin derbisi bu?

Fenerbahçe kazandığı zaman derbiyi kazandı diyemi konu açacaksin . Bu mudur yani espi?

karşılıklı maç yaptığı takım rakibidir. bu konu galatasarayın 6-0 yenildiği maç gibi bir espri konusu olduğu için bir yerde gördüm bende gülelim dedim. amma abarttın. evet espri budur. hoşuna gitmediyse sil konuyu o zaman.

DaNq3rB0y2

Üye
kazanacağı ne malum :d:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
O zaman derbiyi izleyin mutlaka ...
Fenerbahcenin attığı her gol sonrası kulaklarınız çınlayacak . Şimdiden bilginiz olsun . :)

zaza

zaza

Üye
Bu sefer ciddiye alıyorlar bırakmaz maçı Fener :) Düşünsene yenilirse kendi taraftarları valla rezil eder feneri. Ben olsam ciddi bakarım olaya çünkü karşı takım ona göre hazırlanıyor.

Kingmortall

Kingmortall

Üye

karşılıklı maç yaptığı takım rakibidir. bu konu galatasarayın 6-0 yenildiği maç gibi bir espri konusu olduğu için bir yerde gördüm bende gülelim dedim. amma abarttın. evet espri budur. hoşuna gitmediyse sil konuyu o zaman.
helal abi bastır pendik faciası geliyor :islik

- - - Eklendi - - -

Fenerbahcenin attığı her gol sonrası kulaklarınız çınlayacak . Şimdiden bilginiz olsun . :)

dereyi görmeden paçaları sıvama abi yıl 14.12.1999 türkiye kupası 3. tur maçı pendikspor 2 fenerbahçe 1

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

yav arkadaşım tamam resmi siliyorum. 10 yıl boyunca 6-0 diye alay ettiler bizimle ben bu kadar önemsemedim. takımlar sadece sohbet konusu olmalıdır. yeri gelir tartışılır, yeri gelir gülünür. bu kadar bağlılık iyi değil. biraz gırgır yapalım dedim keyif bırakmadın insanda. tamam çınlasın. bende çınlatırım, karşılıklı kulaklarımız çın çın öter.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
İyi . Hadi bakalım kolay gelsin . :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...