Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
---
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 511859
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
---
---
DiaBLoS
Moderator
Gerçekten bu konu bölümün hakkını vermiş .
Son derece gereksiz olmuş ...
karşılıklı maç yaptığı takım rakibidir. bu konu galatasarayın 6-0 yenildiği maç gibi bir espri konusu olduğu için bir yerde gördüm bende gülelim dedim. amma abarttın. evet espri budur. hoşuna gitmediyse sil konuyu o zaman.
DaNq3rB0y2
Üye
kazanacağı ne malum
DiaBLoS
Moderator
O zaman derbiyi izleyin mutlaka ...
Fenerbahcenin attığı her gol sonrası kulaklarınız çınlayacak . Şimdiden bilginiz olsun .
zaza
Üye
Bu sefer ciddiye alıyorlar bırakmaz maçı Fener Düşünsene yenilirse kendi taraftarları valla rezil eder feneri. Ben olsam ciddi bakarım olaya çünkü karşı takım ona göre hazırlanıyor.
karşılıklı maç yaptığı takım rakibidir. bu konu galatasarayın 6-0 yenildiği maç gibi bir espri konusu olduğu için bir yerde gördüm bende gülelim dedim. amma abarttın. evet espri budur. hoşuna gitmediyse sil konuyu o zaman.
yav arkadaşım tamam resmi siliyorum. 10 yıl boyunca 6-0 diye alay ettiler bizimle ben bu kadar önemsemedim. takımlar sadece sohbet konusu olmalıdır. yeri gelir tartışılır, yeri gelir gülünür. bu kadar bağlılık iyi değil. biraz gırgır yapalım dedim keyif bırakmadın insanda. tamam çınlasın. bende çınlatırım, karşılıklı kulaklarımız çın çın öter.