Superfan Üye Yalan bunlar.Yiyordur çaktırmadan.Alttan üstten götürüyordur! Ben kahvaltıdan 1.5 saat sonra acıkıyorum.Meditasyon sadece ruhu doyurur.Ama adam sadece ruh ise o zaman sorun yok ama bir beden görüyorum.Demekki sadece ruhtan ibaret değil.
Yalan bunlar.Yiyordur çaktırmadan.Alttan üstten götürüyordur! Ben kahvaltıdan 1.5 saat sonra acıkıyorum.Meditasyon sadece ruhu doyurur.Ama adam sadece ruh ise o zaman sorun yok ama bir beden görüyorum.Demekki sadece ruhtan ibaret değil.
15097 Üye kankka' Alıntı: ben buna bi dürüm çiğ köfte yaptırıyım urfa da bak nası yer Genişletmek için tıkla ... gülmedim
kankka' Alıntı: ben buna bi dürüm çiğ köfte yaptırıyım urfa da bak nası yer Genişletmek için tıkla ... gülmedim
15097 Üye yavuzkaraca' Alıntı: yalandır . Genişletmek için tıkla ... bilimadamlarıda kanıtlamıs ama yemek yemedıgını zaten cok zayıf adama baksana
yavuzkaraca' Alıntı: yalandır . Genişletmek için tıkla ... bilimadamlarıda kanıtlamıs ama yemek yemedıgını zaten cok zayıf adama baksana
15097 Üye kankka' Alıntı: gülmen için yazmadım dostum Genişletmek için tıkla ... ne için yazdıgın önemli değil sadece gülmedigimi söyledim
kankka' Alıntı: gülmen için yazmadım dostum Genişletmek için tıkla ... ne için yazdıgın önemli değil sadece gülmedigimi söyledim
kankka Üye 15097' Alıntı: ne için yazdıgın önemli değil sadece gülmedigimi söyledim Genişletmek için tıkla ... anladım.k.b densizlik ettim
15097' Alıntı: ne için yazdıgın önemli değil sadece gülmedigimi söyledim Genişletmek için tıkla ... anladım.k.b densizlik ettim