72.000 Kontör

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
72.000 Kontör

Adamda 72.000 kontör var ve bizim ilçeden denk getirsem istek yapıcam

tksharmely

Emekli Yönetici
Bu adam bir ara meşhur olmuştu Turkcell bayağı hediye kontör de veriyormuş
Ama bu kişiye bir rakip var, piri.reis

ne alaka bende de bu kadar köntör oluyor hediye köntör konuşmadıgımdan siliniyor

Konu Sahibi
ne alaka bende de bu kadar köntör oluyor hediye köntör konuşmadıgımdan siliniyor

Bu adamınki hediye kontör değil bildiğin *123#ye bastığında çıkan kontör ve ev faturasına sinirlendiği için böyle birşey yapmış,

Gerçi 10 tl ye 3310 alsam iphone vereceğim parayıda kontöre versem 8000 kontörüm olur

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Vaybe ne sinir bu. 72bin kontör. Ama ne yazıkki 3 ay sonra en az 25 yüklemesi lazım.

allah allah adamın kontörü varsa var o kadar kontör olunca farklı birşeymi oluyor neticede insan yine insan

anl_tr

Emekli Yönetici
pardon benden bahsediliyor galiba

transfer ederek satmamış olsaydım şimdilerde 35.000 - 40.000 kontörüm olacaktı,

şu anda çeşitli hatlarda toplam 16,000 kontörüm var.

tek hatta 5.800

meraktan soruyorum bu kontörleri nsl alıyorsunuz hediye filanmı geliyor yoksa, parayla satınmı alıyorsunuz

özür dilerim yanlış anlamışım........... bende *123*1 veya *123*4 den cıkıyor özür diler saygılarımı sunarım...............
Bu adamınki hediye kontör değil bildiğin *123#ye bastığında çıkan kontör ve ev faturasına sinirlendiği için böyle birşey yapmış,

Konu Sahibi
pardon benden bahsediliyor galiba

transfer ederek satmamış olsaydım şimdilerde 35.000 - 40.000 kontörüm olacaktı,

şu anda çeşitli hatlarda toplam 16,000 kontörüm var.

tek hatta 5.800

Buda ayrı bi hobi galiba

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Adam 40.000'den aşağı düşürmüyorum diyor ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...