71 yaşındaki adamın kaderi 'ereksiyon'da!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0live456

Üye
    Konu Sahibi
71 yaşındaki adamın kaderi 'ereksiyon'da!


Adana'da oturan H.K. (16) ve ağabeyi E.K. (17) seyyar satıcılık yapan babalarının arkadaşıM. K.’nın evine 21 Nisan 2008’de kahvaltı yapmaya gitti. Yalnız yaşayanM. K. iddiaya göre, ağabeyini ekmek almaya yolladığında ve o dönemde 13 yaşında olan H.K.’nın ağzını eliyle kapatıp fiili livata yoluyla cinsel istismarda bulundu. Bir şey olmamış gibi çocukla kahvaltı yapanM.K., daha sonra iki kardeşi parka gezmeye götürdü. 2 saat parkta kaldıktan sonra tekrar eve döndüklerinde M.K., ağabeyi televizyon izlerken H.K.’yı yeniden çağırdığı odada cinsel istismarda bulundu. Bu sırada E.K. odaya baktığında, yaşlı adamı kardeşine cinsel istismarda bulunurken görüp “Ne yapıyorsun lan?” diyerek bağırdı.M.K., üzerine gelen E.K.’yı döverek yaraladı.


12 YIL 6 AY HAPSE MAHKÛM OLDU
E.K., eve gittikten sonra M.K.’nın kardeşine cinsel istismarda bulunduğunu babası A.K.’ya anlattı. Cumhuriyet Savcılığı’na yapılan suç duyurusu üzerine Adli Tıp Kurumu’na gönderilen H.K.’da kronik livata bulgularına rastlanmadı. Ancak iç çamaşırlarından alınan sıvı örneklerinin erkek genotipik özellik gösterdiği saptandı. Bu bulgu üzerine M.K. tutuklanıp hakkında Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “Çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve yaralama” suçundan dava açıldı. M.K. çocukları kahvaltıya çağırdığını, ancak cinsel istismarda bulunmadığını iddia ederek suçlamayı kabul etmedi. H.K. ise M.K.’nın kendisine 2 kez cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Mahkeme heyeti, 29 Nisan 2009’da M.K.’yi 12 yıl 6 ay hapis cezasına mahkûm etti.

YARGITAY RAPOR İSTEDİ
Karar, geçtiğimiz günlerde Yargıtay tarafından bozuldu. Yargıtay, “Olay tarihinde 68 yaşında olan birinin 2 saat içinde 2 kez cinsel istismarda bulunabilecek güce sahip olup olmadığıyla ilgili rapor aldırılıp ona göre karar verilmesi gerektiğini” belirterek kararı bozdu.Mahkeme, Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi’ne sevk edilen M.K.’nın iki saat arayla ereksiyon olup olmadığı konusunda rapor düzenlenmesini istedi. Eğer M.K., ereksiyon olmaz ise beraat edip özgürlüğüne kavuşacak, aksi takdirde aynı cezaya çarptırılacak.
 


mangdaşire

mangdaşire

Üye
hayatı kuşa baglı :ehe
 
kpln04

kpln04

Üye
H.k burda kız mı erkek mi?
 
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
harbi vay be
 
enginzz

enginzz

Üye
way be
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
kuş öterse işi bitti kuşu susturması lazım:ehe
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
71 yaşından sonra yaşasada ölsede farketmez artık misyonunu son olayla tamamlamış zaten:ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: 0live456

fnldstntn

Üye
Aradan iki yıl geçmiş bence butest için biraz geç kalmışlar...
 
mstf_l

mstf_l

Üye
isi zor bey amcanın
 
greenmile

greenmile

Üye
adama acidim bu yastan sonra
 
enginzz

enginzz

Üye
yaş yetmişse iş bitmiş misali:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

BYFECI
Cevap
16
Görüntüleme
874
Turan
El~PisToLeRo
Cevap
1
Görüntüleme
407
WaLLcoT
greenmile
Cevap
21
Görüntüleme
1K
OttomaN TigeR


Üst Alt