7048'den Gelen Resimli Mesaj Yollama Ayarlarıyla İlgili Mesaj

Sponsorlu Bağlantılar

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
7048'den Gelen Resimli Mesaj Yollama Ayarlarıyla İlgili Mesaj
Ya hu arkadaşlar,özellikle telefondan nete bağlandıktan sonra Vodafone'dan 7048'den gelen resimli mesajlar ve wap ayarlarıyla ilgili gelen mesajlar size de geliyor mu ? Artık çıldırır olacağım yaa !
Mesajı okumaktan bıktım ve ayarları aldım yine gelmeye devam ediyor.Nasıl keseriz bunu bilen var mı ?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Bu mesaj hattınızı başka model bir telefona taktığınızda otomatik olarak 1 kez gelir ama sizde garip bi sorun olmuş.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Arakadaşlarıma sordum onlarda da aynı sorun var.Mobile connect cartla giriş yapıyorum nete bazen.Acaba cihazın değiştiğini mi hissediyor hattım:hmmm

punisher123

punisher123

Üye
bende telefonu her kapatıp açtğımda geliyo 1 taneartık alıştım ama bşlarda çok sinir bozucuydu,Bi heves arkadaştan msj geldi diye telefona bakıyosun,Vodafone çıkıo.d sabır işi.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi aynen öyle

h716043

h716043

Üye
bende de 2 hat var hangisini çıkarıp taksam geliyor bir kere evet desem 10 15 tane ayar geliyor

dj eşref

Üye
arkadaslar banada bu mesajdan geldı buyuk harflerle EVET yazıp 7048 yollayın bır dahada bu mesaj gelmez.......ama yok zırt pırt o hattı cıkarıp otekı hattı takarsanız gelır arkadaslar benden soylemesı bunu cozmek ıcın ya 2 telefon tasıyın yada tek bır hat kullanın yada boyle devam edin karar sızlerın.....

h716043

h716043

Üye
alıştım zaten geldiği gibi siliyorum

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ben de önceleri sadece vodafon msn ye girince oluyordu uzun zamandır msn kullanmadım ama diğer internet gezintilerim de sıkıntı yok

Üst Alt