7048 den gelen değişik değişik mesajlar ???

Sponsorlu Bağlantılar

omer_123

Üye
    Konu Sahibi
7048 den gelen değişik değişik mesajlar ???
arkadaşlar bana değişik mesajlar geliyor 7048 den..mesela:

WVCI 1.2#6.00.66#1265664632250

Ve:

WVCI 1.2 [email protected] #6.00.66#1265664632250

Yani düşünün artık koskoca vodaafone dan bana msn adresi geliyor :)) bunlar nedir ne değildir bilen varmı 5-6 kere geldi bana şimdi gelmemeye başladı.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Herhangi bir servise üyeliğiniz varmıydi.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Arkadaşlık sitelerine be4nz,iyor :ehe

omer_123

Üye
    Konu Sahibi
servise derken anlamadım ??

meçhulyolcu

meçhulyolcu

Üye
Vodafone messenger kullanmaya başladığımdan beri bana da geliyor
Neye yarar bilmiyorum

ssevvall06

ssevvall06

Üye
iyiqünler ben normal qiriyodum msn e fakat o msj qeldi msn i sildim ağ ayarları bozulmus silip yapıyom ayarları qene olmuyo 3g de car (ücretsizmiş qaliba:) napcammm sadece vodafone un sitesine qiriyo msn de inmiyo ordan nasaıl düzelecek acil yardım

yusufabii

yusufabii

Üye
arkadaşlar bana değişik mesajlar geliyor 7048 den..mesela:

WVCI 1.2#6.00.66#1265664632250

Ve:

WVCI 1.2 [email protected] #6.00.66#1265664632250

Yani düşünün artık koskoca vodaafone dan bana msn adresi geliyor :)) bunlar nedir ne değildir bilen varmı 5-6 kere geldi bana şimdi gelmemeye başladı.

kardeş senin telefonda vodafone msn var dimi...Sen o msn programını kaldırdığın zaman yada hattını başka telefona taktiğin zaman sana böyle mesajlar gelir...O mesajların açıklaması...Senin msn kapalıyken birisi sana bişey yazdı demek...
Yani seni msn açman için mesaj gönderiyor...Umarım anlata bilmişimdir..

thayfuns

Üye
kardeş senin telefonda vodafone msn var dimi...Sen o msn programını kaldırdığın zaman yada hattını başka telefona taktiğin zaman sana böyle mesajlar gelir...O mesajların açıklaması...Senin msn kapalıyken birisi sana bişey yazdı demek...
Yani seni msn açman için mesaj gönderiyor...Umarım anlata bilmişimdir..

KArdeşim çok teşekkür ederim ! haklısın! telefonumda vodafone msngr vardı kaldırdım kendi kafasına göre giriyo o yüzden kaldırdım telefonum N73 hafıza kartını aldım ! 35 mb kend hafızası var boş ama o msn proğramı bi şekilde onu bitiriyor ! kaldırdım bende ! Ha Bu arada Tekrar Teşekkür ederim!:bigstar:

yusufabii

yusufabii

Üye
KArdeşim çok teşekkür ederim ! haklısın! telefonumda vodafone msngr vardı kaldırdım kendi kafasına göre giriyo o yüzden kaldırdım telefonum N73 hafıza kartını aldım ! 35 mb kend hafızası var boş ama o msn proğramı bi şekilde onu bitiriyor ! kaldırdım bende ! Ha Bu arada Tekrar Teşekkür ederim!:bigstar:

Asıl Ben Teşekkür Ederim..

^^35 mb kend hafızası var boş ama o msn proğramı bi şekilde onu bitiriyor !^^
Vodafone Msgr kullandığın zaman senn kullandığın verileri bi yere kaydediyor..
onu senin için araştırırım..
ordaki klasörü sildiğin zaman hafızan geri çoğalıyor..

Üst Alt