701 ya da s3 mini

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadolak31

kadolak31

Üye
    Konu Sahibi
701 ya da s3 mini
arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım hangisini almalıyım sizce özelliklerini de yazıp açıklarsaniz ii olur benim açımdan kameraları açısından çok fark olur mu bir de dayanıklılıları hakkında bilgi verirseniz kullananlar varsa çarpma bozulma düşmede hangisi dayanıklıdır önerilerimizi bekliyorum

Kerim.

Kerim.

Üye
tabiki s3 mini.

WebStyle

WebStyle

Üye
Çok oyun ve program yüklemem diyorsanız 701 alabilirsiniz. Farklı bir deneyim için Android işletim sistemli S3 Mini yi de inceleyin derin.

kraliletisim

Üye
bence nokia 701...Özellikleri gayet güzel hem fiyatı ucuz hemde elden çıkartmak istersen iyi fiyata satarsın...dayanıklığa gelince; Elimden kaç defa düşürdüm hiç bişey olmadı...ekranda hiç bir çizilme kesinlikle olmuyor...Ve inşallah yakın zamanda yeni bir güncelleme gelince dahada süper olacak bu telefon....

kadolak31

kadolak31

Üye
    Konu Sahibi
peki dayanıklılıkları konusunda biraz bilgi alsam

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Nokia'nın bu telefonda kullandığı işletim sistemi çok iyi olmayabilir ama dayanıklılık konusunda iyidir.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
dayanıklılıkta nokia iyi.. s3 mini hakkında bişey söyleyemem fakat youtube da belki drop test bulabilirsin s3 miniyle ilgili

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
s3 mini almak daha mantıklı olur. her açıdan daha iyi sadece kamerası 5 mp oda pek önemli değil bence. zaten pro fotografcı değiliz. symbian cihaz daha alınmazbu saatten sonra. 701 alırsan telefondan sıkılırsın. bi müddet sonra oynacak oyun, kurcalayacak program kalmıyo. artık samsung telefonlara rağbet çok satarken sorun olmuyo

msy2017

msy2017

Üye
ben kesinlikle s3 mini al derim.Ben de c7 kullanıyorum ve s3 mini almayı düşünüyorum.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
s3 mini kesinlikle çıkarı yok yani

kadolak31

kadolak31

Üye
    Konu Sahibi
tmm beyler yoğun istek üzerine s3 mini alıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: uguro
uguro

uguro

Üye
Sana 701 in avantajlarını söyleyey,m FM transmitter olarak kullanabilirsin :) Kamerası Dışarıdaki ortamlarda Süper ancak otofocus özelliği olmadığı için 8MP olsada yakın çekimlerde ve iç mekanlarda Çok kötü diyebilirim Video Çekimi 10 numara 720p Zaten Gel gelelim sana tavsiyem Kesinlikle S3 MİNİ Alman Ki bende İlk C7-00 aldıktan sonra S3 mini aldım :) Çünkü Ekranı küçük kaldı 3.5 in. ekranı vardı S3 mini ise 4 inç. ekranı var kamerası 5mp ama içe mekan çekimlerinde ve yakın çekimlerde kesinlikle 701 den daha iyi diyebilirim İki telefonuda kullandım ve şuan iki gün önce S3 mini aldım :D WebRep

Tüm değerlendirmeler

Bu sitenin herhangi bir değerlendirmesi yok
(yeterince değerlendirme yok)

- - - Eklendi - - -

Ama dayanıklılık Konusunda Nokia derim :D Go-kart arabasının altında Drift yaptı telefonum koruma kılıfı ve ekran jelatinini çıkardığımda tertemizdi :oke: Eklemek istedim ve defalarca düşürdüm banamısın demedi :D Samsung S3 mini yi daha hiç düşürmedim henüz :D

• Beğen
Tepkiler: kadolak31
CasuS_87

CasuS_87

Üye
s3 mini :good:

mustafa_akarsu

mustafa_akarsu

Üye
malzemem kalitesinde kamerada video ses ve gpsde 701 katlar ama sonuçta symbian olması çok büyük dezavantaj 701 kullanıyorum telefonu seviyorum ama uygulama oyun çıkmıyor bu saatten sonra symbıana para verme kardeşim çöpe gider paran

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Bence Nokia Lumia 620 yi al. Symbian öldü artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt