701 vs. 603 hangisi ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
701 vs. 603 hangisi ??
Nokia'nın 2 akıllı telefonu 603 ve 701.Sizce hangisi daha üstün? Biliyorum çoğunuz 701 diyecek.Ama biraz objektif bakmanızı istiyorum.

701 diyorsanız Nedenini yazabilirmisiniz?
603 diyorsanız Nedenini yazabilirmisiniz?

Babam yeni telefon seçecek.Vodafoneluyuz.603 telefoncuya gelmiş.701'de vodafone'da satılıyor.Fiyat/performans açısından hangisi daha iyi ??

Ona göre bir karar verelim artık :)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
para gider özellik kalır bence bikerede 701 alın kurtulun sora yeni telefonlar sennkinden iyi olunca hayal kırıklığı yaşarsın nokia bunu çok yapıyor 603 2 yıl sonraki serilerin aaltında kalır ama 701 o kadar kolay duşmez ben objektif baktım yorumum budur

Why Always Me

Why Always Me

Üye
701 Tabiki Kardeşim,Bende O Şekilde Aldım 701 i Seçtim :)

Türe

Türe

Üye
Tabiki 701 :oke:

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
İkinizede teşekkür ederim.Arkadaşlar az önce bir video buldum.701 ile ilgili.Onu babama izlettirirsem kesin alacaktır. .)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bunları izlettir
kutu içeriği

buda avrupadaki resmi reklamı

Why Always Me

Why Always Me

Üye
701 Gerçekten Çok Güzel Cihaz Kardeşim Varsa Cihazla İlgili Merak Ettiğin Konu Söylerim :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
f/p olarak 603 tabi ki 701'in artıları kamerası 3 mp daha fazla bir de ikinci kamera. Bunların dışında geri kalan bütün özellikleri aynı iki telefonun da :oke: Gene de seçim senin...

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.YumusakYumruk :) Ben izledim.Birde Türkçe'si var.Onu da izlettiricem :)

anılbaran

anılbaran

Üye
701

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
iyi bakalım hayırlı olsun bi symbiancı kardes daha geliyor

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Ben hep symbiancıydım ki :D C3,X2,C6-01 hep nokia kullanırım ben :oke:

vForOttoman

vForOttoman

Üye
Nokia 701 derim kesinlikle.

atakan25

atakan25

Üye
para gider özellik kalır bence bikerede 701 alın kurtulun sora yeni telefonlar sennkinden iyi olunca hayal kırıklığı yaşarsın nokia bunu çok yapıyor 603 2 yıl sonraki serilerin aaltında kalır ama 701 o kadar kolay duşmez ben objektif baktım yorumum budur

imaj bakımından düşmez belki ama 603 e çıkmayacak güncelleme 701 e de çıkmayacak

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ikisi arasından fiyat hariç neden 603 alınır ki??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt