701 İnternetten Video İzleme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
701 İnternetten Video İzleme Sorunu
Nokia 701 kullanıyorum ne internetten video izleyebiliyorum nede SPB TV'yi izliyebiliyorum.İnternette youtube hariç hiçbir videoyu açamıyorum SPB TV'de ise ses geliyor fakat görüntü yok.Bu sorunu nasıl gidereceğim lütfen yardımcı olun :(

Uqur5445

Üye
spb de net yavaslıgından kaynaklanıyo forumda tv adreslerı var onlardan ızle

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Sorun sadece o değil mesela dailymotion'a girdim mesala video açılmıyor siyah bir ekran kalıyor.Ama youtube'de sorunsuz izliyorum.Bu arada o TV izleme kanallarından birinin linkini atarsan sevinirim ben baktım içinde türk kanalları olan bulamadım SPB'den başka.

----------Eklendi @ 15:42:02 ---------- Yazıldı @ 14:59:37 ----------

Başka bilen yok mu :(

cihatt

Üye
web browserde nar tv diye yaz çıkan sitedeki kanalları açması lazım.ben bir ara denemiştim denediklerimi açmıştı
ayrıca diziporta dizi izlenebiliyor.tabi bağlantının iyi olması lazım

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Bende 701 kullanıyorum facebook hariç bütün videoları izliyorum :)

pirenuri

pirenuri

Üye
ben 701 kullanıyorum tüm videolarıda izleyebiliyorum arada hata verince bi yenile yapıyorum düzeliyor ayrıca facedeki videoları indirme çzelliği var :)

Uqur5445

Üye
nerden izliyonuz

ardaa1992

Üye
meraba arkadaşlar ben 701 kullanıyorum youtube açılıyor video biraz ilerledikten sonra sunucuya bağlanılamıyor diyor. Ne yapmam lazım kafayı yemek üzereyim.

Hydroxide

Üye
meraba arkadaşlar ben 701 kullanıyorum youtube açılıyor video biraz ilerledikten sonra sunucuya bağlanılamıyor diyor. Ne yapmam lazım kafayı yemek üzereyim.

Bende N8 ile aynı problemi yaşıyorum internetten ne video izleyebiliyorum ne de şarkı dinleyebiliyorum fakat normal indirme yapabiliyor. Video açarken 20 sn siyah ekranda bekledikten sonra sunucuya bağlanılamadı hatası çıkıyor..

backwater

backwater

Üye
Sorun sadece o değil mesela dailymotion'a girdim mesala video açılmıyor siyah bir ekran kalıyor.Ama youtube'de sorunsuz izliyorum.Bu arada o TV izleme kanallarından birinin linkini atarsan sevinirim ben baktım içinde türk kanalları olan bulamadım SPB'den başka.

----------Eklendi @ 15:42:02 ---------- Yazıldı @ 14:59:37 ----------

Başka bilen yok mu :(

arkadaşım dailymotion mobil sürümü desteklemiyor olabilir o yüzden izleyemeyebiliyor olabilirsin ama spb bende normal çalışıyordu mağazadan indirmiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt