Oyun oynamıyorum.foto ve surekli netteyim 2 sene sonra donma yapmayacak olursa iyi olur bu fiyata.Öncelikle sen ne istersin neye önem verirsin nasıl kullanırsın bunları söylemen gerek. En iyi telefon yoktur en iyi işini gören telefon vardır.Benim için iphone olur senin için samsung olabilir misal.
Sent from mTalk
Xiaomi Türkiye de doğrudan faaliyet göstermiyor.Mi4 ve Lenovo k5 inceledim.mi4 un islemcisi daha yuksek.ama hepsiburada harici biyerde satilmiyor neden acaba.
benimde aynı fiyat aralığında yeni bir tele ihtiyacım var 2 gün önce aynı başlığı ben açacaktım vaz geçtim bekleyeyim biraz diye malum bayram yaklaşıyor fiyatlarda az biraz kırılma olurmu diye. mi4 ün snap 800 işlemcisi sizi aldatmasın k5 teki işlemci yeni nesil oysa snap 800 baya oldu çıkalı. bende 6. nesil Pentium işlemci i7 950 den daha iyi performans veriyor pek çok konuda. o nedenle teknik detaya tam hakim olmadan şu daha yüksek demek pek doğru olmaz. k5 te işlemcilerde masrhmallow var am hiçbir snap 800 de masrhmallow yok maalesef.Mi4 ve Lenovo k5 inceledim.mi4 un islemcisi daha yuksek.ama hepsiburada harici biyerde satilmiyor neden acaba.
O zmn k5 e bakayimbenimde aynı fiyat aralığında yeni bir tele ihtiyacım var 2 gün önce aynı başlığı ben açacaktım vaz geçtim bekleyeyim biraz diye malum bayram yaklaşıyor fiyatlarda az biraz kırılma olurmu diye. mi4 ün snap 800 işlemcisi sizi aldatmasın k5 teki işlemci yeni nesil oysa snap 800 baya oldu çıkalı. bende 6. nesil Pentium işlemci i7 950 den daha iyi performans veriyor pek çok konuda. o nedenle teknik detaya tam hakim olmadan şu daha yüksek demek pek doğru olmaz. k5 te işlemcilerde masrhmallow var am hiçbir snap 800 de masrhmallow yok maalesef.
Katılıyorum özellikle 1000tl altında hem kalite hem de performansı aynı markada kolay kolay bulamazsın 1000tl altında lumialar bu konuda daha başarılı diğer markalardan bunu kimse inkar edemezOyun oynamıyorsanız, lumia tarafında arkadaşın dediği gibi 640XL fazlasıyla tatmin ediyor. Kamera özellikle çok güzel. En güzel yanıda deli kullansanız bile teli 1gün gidiyor şarjı![]()
Açıklasaydınız keşke... Ben neden alması ve ya almaması gerektiğini yazıyorum siz tek cümleyle alınmaz diyorsunuz? Mi4un güncellemesi bitti artık güvenlik güncellemesi alır en fazla. Nougat bekleyen yoktur herhalde?Mi4 zaten marshmallow güncellemesi aldı sadece hata düzeltmeleri ve miui 8 güncellemesi alacak ki 23 ağustos oda birkaç gün kaldı bence lumia almayın paraniza yazık etmeyin...