Telefon Tavsiyesi 700 Tl civarı telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

blackkite

Üye
    Konu Sahibi
700 Tl civarı telefon tavsiyesi
Telefon alicam ancak bu fiyatlarda en iyisi hangisi kullanan tavsiyesi olan.

furyzer0

furyzer0

Üye
Öncelikle sen ne istersin neye önem verirsin nasıl kullanırsın bunları söylemen gerek. En iyi telefon yoktur en iyi işini gören telefon vardır.Benim için iphone olur senin için samsung olabilir misal.

Sent from mTalk

• Beğen
Tepkiler: ua_mustafa_20

blackkite

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle sen ne istersin neye önem verirsin nasıl kullanırsın bunları söylemen gerek. En iyi telefon yoktur en iyi işini gören telefon vardır.Benim için iphone olur senin için samsung olabilir misal.

Sent from mTalk
Oyun oynamıyorum.foto ve surekli netteyim 2 sene sonra donma yapmayacak olursa iyi olur bu fiyata.

furyzer0

furyzer0

Üye
Oyun oynamıyorum demişsin o zaman lumia cihaz alman sorun olmaz eğer snapchat kullanmıyorsan lumia 640xl öneririm kamerası ekranı güzeldir ayrıca donma kasma o fiyattaki diğer cihazlardan daha iyidir hala güncelleme alıyor ayrıca lumialar kamera olarak da carl zeiss kullandığı için çok başarılıdırlar. android tarafında ise xiaomi mi4 var güzeldir arayüzü falan baya kalitelidir ayrıca lenovo vibe p1m ve lenovo k5 de güzel özellikle k5 görsel olarak o fiayata göre baya iyi galaxy j5de olabilir ama 1.5gm ram biraz sorun çıkarabilir. Ben olsam lumia tarafında 640xl, android tarafından mi4 tercih ederdim.

Sent from mTalk

• Beğen
Tepkiler: ua_mustafa_20, blackkite ve teknolojibaronu
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Gm 5plus öneririm oyun oynamiyorsan 3 sene filan da tum guncellemeleri en erken sen alirsin ama fiyati biraz yukseltmen lazim
Gm 4g de alinabilir o da baya guncelleme alir ve nette gezerken donma yapacagini sanmam
Onlarin disinda birkac lenovo modeli var k5 vb onlari da inceleyebilirsin

blackkite

Üye
    Konu Sahibi
Mi4 ve Lenovo k5 inceledim.mi4 un islemcisi daha yuksek.ama hepsiburada harici biyerde satilmiyor neden acaba.

furyzer0

furyzer0

Üye
Mi4 ve Lenovo k5 inceledim.mi4 un islemcisi daha yuksek.ama hepsiburada harici biyerde satilmiyor neden acaba.
Xiaomi Türkiye de doğrudan faaliyet göstermiyor.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

Aybars1979

Aybars1979

Üye
benimde aynı fiyat aralığında yeni bir tele ihtiyacım var 2 gün önce aynı başlığı ben açacaktım vaz geçtim bekleyeyim biraz diye malum bayram yaklaşıyor fiyatlarda az biraz kırılma olurmu diye. mi4 ün snap 800 işlemcisi sizi aldatmasın k5 teki işlemci yeni nesil oysa snap 800 baya oldu çıkalı. bende 6. nesil Pentium işlemci i7 950 den daha iyi performans veriyor pek çok konuda. o nedenle teknik detaya tam hakim olmadan şu daha yüksek demek pek doğru olmaz. k5 te işlemcilerde masrhmallow var am hiçbir snap 800 de masrhmallow yok maalesef.

• Beğen
Tepkiler: blackkite

blackkite

Üye
    Konu Sahibi
benimde aynı fiyat aralığında yeni bir tele ihtiyacım var 2 gün önce aynı başlığı ben açacaktım vaz geçtim bekleyeyim biraz diye malum bayram yaklaşıyor fiyatlarda az biraz kırılma olurmu diye. mi4 ün snap 800 işlemcisi sizi aldatmasın k5 teki işlemci yeni nesil oysa snap 800 baya oldu çıkalı. bende 6. nesil Pentium işlemci i7 950 den daha iyi performans veriyor pek çok konuda. o nedenle teknik detaya tam hakim olmadan şu daha yüksek demek pek doğru olmaz. k5 te işlemcilerde masrhmallow var am hiçbir snap 800 de masrhmallow yok maalesef.
O zmn k5 e bakayim

vegatablo

vegatablo

Üye
Casper e1 olabilir

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
jetgil

jetgil

Üye
Oyun oynamıyorsanız, lumia tarafında arkadaşın dediği gibi 640XL fazlasıyla tatmin ediyor. Kamera özellikle çok güzel. En güzel yanıda deli kullansanız bile teli 1gün gidiyor şarjı :)

• Beğen
Tepkiler: furyzer0
furyzer0

furyzer0

Üye
Oyun oynamıyorsanız, lumia tarafında arkadaşın dediği gibi 640XL fazlasıyla tatmin ediyor. Kamera özellikle çok güzel. En güzel yanıda deli kullansanız bile teli 1gün gidiyor şarjı :)
Katılıyorum özellikle 1000tl altında hem kalite hem de performansı aynı markada kolay kolay bulamazsın 1000tl altında lumialar bu konuda daha başarılı diğer markalardan bunu kimse inkar edemez

byAndroid

byAndroid

Üye
Mi 4,lenovo k5, casper e1 üçü arasından seçim yap bence

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
K5 kamera rezillik,mi4 marshmollow almak üzere beta aşamasında. Ya 4g ya ya son seri 5plus ya sa mi4

• Beğen
lazye

lazye

Üye
Mi4 zaten marshmallow güncellemesi aldı sadece hata düzeltmeleri ve miui 8 güncellemesi alacak ki 23 ağustos oda birkaç gün kaldı bence lumia almayın paraniza yazık etmeyin...

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve blackkite
furyzer0

furyzer0

Üye
Mi4 zaten marshmallow güncellemesi aldı sadece hata düzeltmeleri ve miui 8 güncellemesi alacak ki 23 ağustos oda birkaç gün kaldı bence lumia almayın paraniza yazık etmeyin...
Açıklasaydınız keşke... Ben neden alması ve ya almaması gerektiğini yazıyorum siz tek cümleyle alınmaz diyorsunuz? Mi4un güncellemesi bitti artık güvenlik güncellemesi alır en fazla. Nougat bekleyen yoktur herhalde?

byAndroid

byAndroid

Üye
Nougat resmi olarak almayacak ama xda da nougat rom yayınlandı hatasız diyorlar

Üst Alt