muhammettvurucu Üye -qarapapaq-' Alıntı: Moto G en mantıklısı. Genişletmek için tıkla ... Mert sen her aylik telefon alma rehberi acda artik her konuya moto g yazmayakla??
-qarapapaq-' Alıntı: Moto G en mantıklısı. Genişletmek için tıkla ... Mert sen her aylik telefon alma rehberi acda artik her konuya moto g yazmayakla??
Invoke Üye mvrucu123' Alıntı: Mert sen her aylik telefon alma rehberi acda artik her konuya moto g yazmayakla?? Genişletmek için tıkla ... Yok, bırakıyorum bu işleri.
mvrucu123' Alıntı: Mert sen her aylik telefon alma rehberi acda artik her konuya moto g yazmayakla?? Genişletmek için tıkla ... Yok, bırakıyorum bu işleri.
ByEmre221 Üye bence lumia ya bak donma falan olmaz he bide yok ram ı 1 falan deme hiç donma yok ve sürekli güncel hem se neden istemiyorsn lumia
bence lumia ya bak donma falan olmaz he bide yok ram ı 1 falan deme hiç donma yok ve sürekli güncel hem se neden istemiyorsn lumia
muhammettvurucu Üye -qarapapaq-' Alıntı: Yok, bırakıyorum bu işleri. Genişletmek için tıkla ... Ne yani maxicepi mi birakiyon? :eek:
-qarapapaq-' Alıntı: Yok, bırakıyorum bu işleri. Genişletmek için tıkla ... Ne yani maxicepi mi birakiyon? :eek:
Uhops Üye DDPROG' Alıntı: T50 alırsan güncellemeyi unut Genişletmek için tıkla ... Zaten kit katla geliyor uzun süre güncelleme gerektirmiyecek.
DDPROG' Alıntı: T50 alırsan güncellemeyi unut Genişletmek için tıkla ... Zaten kit katla geliyor uzun süre güncelleme gerektirmiyecek.
aLoNeAnqe Üye GDDR5' Alıntı: Zaten kit katla geliyor uzun süre güncelleme gerektirmiyecek. Genişletmek için tıkla ... L çıktı çıkacak
GDDR5' Alıntı: Zaten kit katla geliyor uzun süre güncelleme gerektirmiyecek. Genişletmek için tıkla ... L çıktı çıkacak
muhammettvurucu Üye Electricwizard' Alıntı: L çıktı çıkacak Genişletmek için tıkla ... Ne olcak sanki hala 2.3 kullanan insanlar var
Electricwizard' Alıntı: L çıktı çıkacak Genişletmek için tıkla ... Ne olcak sanki hala 2.3 kullanan insanlar var
aLoNeAnqe Üye mvrucu123' Alıntı: Ne olcak sanki hala 2.3 kullanan insanlar var Genişletmek için tıkla ... o zaman sen de java kullan java kullanan da var
mvrucu123' Alıntı: Ne olcak sanki hala 2.3 kullanan insanlar var Genişletmek için tıkla ... o zaman sen de java kullan java kullanan da var
DDPROG Üye GDDR5' Alıntı: Zaten kit katla geliyor uzun süre güncelleme gerektirmiyecek. Genişletmek için tıkla ... L'nin beta sürümü yayınlandı ve L baya iyi bi güncelleme çünkü sistem art ile geliyor. Kitkatta ise deneysel bi şekilde art var.
GDDR5' Alıntı: Zaten kit katla geliyor uzun süre güncelleme gerektirmiyecek. Genişletmek için tıkla ... L'nin beta sürümü yayınlandı ve L baya iyi bi güncelleme çünkü sistem art ile geliyor. Kitkatta ise deneysel bi şekilde art var.
ahmetemha Üye Konu Sahibi ya iyi guzelde cyanogenmod la orjinal romun stabilligini alamaz miyiz? ben t50 degilde daha cok zp780 dusunuyorumzp780 nasil telefon benim cok hosuma gitti?
ya iyi guzelde cyanogenmod la orjinal romun stabilligini alamaz miyiz? ben t50 degilde daha cok zp780 dusunuyorumzp780 nasil telefon benim cok hosuma gitti?