700-800 tl arası telefon önerilerinizi bekliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

aslansercan

Üye
    Konu Sahibi
700-800 tl arası telefon önerilerinizi bekliyorum.
Desire X ve Xperia P arasında kaldım.Sizce hangisini almalıyım?
Desire X hd video oynatabiliyor mu?

fk555897

fk555897

Üye
Xperia P güzel bir telefon.

hurol1

Üye
Xperia P

Buğra

Buğra

Admin
o listeye galaxy ace 2 eklemelisin bence :spr hepsı mevcut ve 4.2.2 güncellemesi alacak fakat yukarıdaki telefonlardan hangisi diye sorack olursan xperia p almanı tavsiye ederim

aslansercan

Üye
    Konu Sahibi
o listeye galaxy ace 2 eklemelisin bence :spr hepsı mevcut ve 4.2.2 güncellemesi alacak fakat yukarıdaki telefonlardan hangisi diye sorack olursan xperia p almanı tavsiye ederim
galaxy ace 2 de olabilir dediğim gibi çok kararsızım ama ace 2 nin ekranı dayanıksız diye duydum.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Son olarak Desire X ve Xperia P arasında kaldım.Kararımı verip pazar günü almayı düşünüyorum hayırlısıyla.

ege099

ege099

Üye
Kesinlikle Xperia P :)

ensonkral06

ensonkral06

Üye
xperia p iyidir

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Şarj seni sıkıntıya sokmayacaksa xperia p derim ancak forumlarda gece %100 şarjda bırakıp sabah kalktıklarında %70 görenler oluyormuş:good:

Kerim.

Kerim.

Üye
Xperia p kesinlikle

aslansercan

Üye
    Konu Sahibi
Şarj seni sıkıntıya sokmayacaksa xperia p derim ancak forumlarda gece %100 şarjda bırakıp sabah kalktıklarında %70 görenler oluyormuş:good:
günde 2 saat internette takılıp 1 saatte film izlesem şarj 1 ,5 gün idare eder mi acaba ?

badmus

badmus

Üye

Bak kardesim burdan kararını ver.

Bana kalirsa Xperia P :oke:

aslansercan

Üye
    Konu Sahibi

Bak kardesim burdan kararını ver.

Bana kalirsa Xperia P :oke:
bana kalırsada xperia p ama şarj konusu canımı sıkıyor. 2 saat internet 1 saat film ile 1,5-2 gün beni idare edebilir mi ?

mugenx

Üye
s3 mini al hem güncelleme de gelecek

Üst Alt