700-800 tl arası androidli telefon ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ediz96

ediz96

Üye
    Konu Sahibi
700-800 tl arası androidli telefon ?
arkadaşlar bana 700-800 tl arası telefon ö rir misiniz ?

istediğim özellikler

andorid in yeni sistemlerini çalıştıran
işlemcisi güçlü

falan

cevapları bekliyorum

1000 tl ci ı telefonların 2. eli de olur :)

Quaresma53

Quaresma53

Üye
Turkcell t20 iyi bir makine bence adroid sistem. ayrıca htc ve samsung modellerine de bakabilirsn dostm ben androidden pek hoşlanmyrum ama tercih meselesi tabi...

ediz96

ediz96

Üye
    Konu Sahibi
peki başka cevabı olan t20 nin işlemcisi çok kötü :(

mstf_l

mstf_l

Üye
biraz zorlarsan desire z
Cin malı olması sorun olmayacaksa ideosx5

y n s c n

y n s c n

Üye
O fiyata kadar çıkabiliyosan optimus black almak en mantıklı olur dostum.. Biraz araştırırsan çok daha ucuza bulurusn. Performans açısından sorun yaşamazsın ayrıca gerek işlemci gerek grafik kartı gerek ram hızları vesaire.. Benim tavsiyem kesinlikle optimus black :oke:

• Beğen
Tepkiler: Ocean258
Ocean258

Ocean258

Üye
Aynen Arkadasa katılıyorum hocam. Araştırıp bulabılırsen o fiyata bi bak derım optımus black'e Fiyat/performans olarak cok memnunum ben ekran kalitesi şarj süresi ve wifi hızı gıbı ozellıklerınden..

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Sony Ericksonun Xperia Modellerinede Bak ;)

Saqlam ;)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Turkcell t20 iyi bir makine bence adroid sistem. ayrıca htc ve samsung modellerine de bakabilirsn dostm ben androidden pek hoşlanmyrum ama tercih meselesi tabi...

Turkcell T20 ne ya :aha: Adam 700-800 diyor sen gidip 400 Liralık berbat telefonu öneriyosun.Bu arada benim görüşüm 2. el temiz optimus black bulabilirsin.Yada marka sıkıntı olmaz diyorsan Huawei ideos x5...

technoshark

technoshark

Üye
Huwai İdeos x5 in kamerası pek o kadar tat vermesede sağlam bir ürün... kullanışlı...

ediz96

ediz96

Üye
    Konu Sahibi
2. el xperia neo için ne diyorsunuz yada 2. el galaxy wonder ?

alperen545

alperen545

Üye
bencede 2. el galaxy

D u M a N

D u M a N

Üye
bence 2.eli sevmem diyosan ideos x5 kullanısı olarak iyi bir telefon samsung galaxy ace ve nokia c6 var ideos x5 ten pahalı fakat ideos x5 ten kötü ideos x5 e insanlar sadece çin markası olduğu için ön yargılı yaklaşıyorlar ve bence hata yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt