mmj
Üye
700-800 Lira civari telefon onerisi
Merhaba.Birkac ay icinde yeni bir telefon almayi dusunuyorum.Butcem 700-800 lira civari.Birkac saat oncesine kadar 2. El t-mobile bir Htc HD2 almakta kararliydim ancak birkac baska telefon inceleyince sizlere danismak istedim.(Onceki konumu actiktan sonra htc touch umu tamir ettigim icin butcemi artiracak vaktim oldu).Aradigim ozellikler:
-Kesinlikle dokunmatik olmali
-Custom romlari olursa cok iyi olur
-Fiziksel klavye olup olmamasi herhangi bir etkiye sahip degil,ihtiyacim olursa DX'ten bluetooth klavye alabilirim
-Custom rom ya da orijinal os seklinde Android olmali
-Isletim sistemi icin yapilan butun uygulamalari sorunsuz ve yuksek performansli calistirmali
-Film izlerken eziyet cekmemeliyim
-PS1 emulatoru falan desteklerse cok iyi olur
-HTC oncelikli tercihimdir.
Onerilerimizi bekliyorum.Temiz bir 2. El ya da 0 dusunuyorum.
Tesekkurler.
-Kesinlikle dokunmatik olmali
-Custom romlari olursa cok iyi olur
-Fiziksel klavye olup olmamasi herhangi bir etkiye sahip degil,ihtiyacim olursa DX'ten bluetooth klavye alabilirim
-Custom rom ya da orijinal os seklinde Android olmali
-Isletim sistemi icin yapilan butun uygulamalari sorunsuz ve yuksek performansli calistirmali
-Film izlerken eziyet cekmemeliyim
-PS1 emulatoru falan desteklerse cok iyi olur
-HTC oncelikli tercihimdir.
Onerilerimizi bekliyorum.Temiz bir 2. El ya da 0 dusunuyorum.
Tesekkurler.
Ancak donanımsal olarak üstünlük sağlayan herhangi bir telefon beni kendine yöneltebilir.HTC Desire HD veya Desire Z şu an en yakın ihtimaller.Galaxy ace'i biraz araştırdım ve çok kısıtlanmış bir telefon geldi alternatiflerine göre.Xperia serisine ise genel bir önyargım var,ne kadar iyi olursa olsun sevmediğim bir telefonu kullanmak eziyet olur benim için.