700-800 Lira civari telefon onerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mmj

Üye
    Konu Sahibi
700-800 Lira civari telefon onerisi
Merhaba.Birkac ay icinde yeni bir telefon almayi dusunuyorum.Butcem 700-800 lira civari.Birkac saat oncesine kadar 2. El t-mobile bir Htc HD2 almakta kararliydim ancak birkac baska telefon inceleyince sizlere danismak istedim.(Onceki konumu actiktan sonra htc touch umu tamir ettigim icin butcemi artiracak vaktim oldu).Aradigim ozellikler:

-Kesinlikle dokunmatik olmali
-Custom romlari olursa cok iyi olur
-Fiziksel klavye olup olmamasi herhangi bir etkiye sahip degil,ihtiyacim olursa DX'ten bluetooth klavye alabilirim
-Custom rom ya da orijinal os seklinde Android olmali
-Isletim sistemi icin yapilan butun uygulamalari sorunsuz ve yuksek performansli calistirmali
-Film izlerken eziyet cekmemeliyim
-PS1 emulatoru falan desteklerse cok iyi olur
-HTC oncelikli tercihimdir.

Onerilerimizi bekliyorum.Temiz bir 2. El ya da 0 dusunuyorum.

Tesekkurler.

optimux

Üye
SE Xperia Neo V. İkinci el olarak HTC desire HD olabilir.

vivianas

vivianas

Üye
Samsung Galaxy Ace bizzat kendim kullanıyorum gayet memnunum. Almanı öneririm ama önceden bi araştır.

Lenneth

Üye
HTC Desire Z

y n s c n

y n s c n

Üye
Desire Z güzel tercih olur.

william75

william75

Üye
Xperia neo ya da galaxy ace

mmj

Üye
    Konu Sahibi
Aslında hala aklım HD2'de kalmış durumda.Çünkü iOS haricindeki işletim sistemleri HD2'ye port edilebiliyor.XDA Developers'ta 3 yıldır en iyi HTC modeli seçiliyor ve XDA bu telefon için büyük bir destek vermekte.Ve bu tarz modifikasyonlarla uğraşmak hoşuma gidiyor :) Ancak donanımsal olarak üstünlük sağlayan herhangi bir telefon beni kendine yöneltebilir.HTC Desire HD veya Desire Z şu an en yakın ihtimaller.Galaxy ace'i biraz araştırdım ve çok kısıtlanmış bir telefon geldi alternatiflerine göre.Xperia serisine ise genel bir önyargım var,ne kadar iyi olursa olsun sevmediğim bir telefonu kullanmak eziyet olur benim için.

Nedenleriyle beraber yazdığınız önerilerle daha iyi fikirler edinmeme yardım edebilirsiniz :)

lolaman

lolaman

Üye
Sony Ericsson Xperia Neo en iyi tercih olacaktır Exmor R teknolojisi var bu telefonda şaşma sakın Sony Ericsson dan son yılların en iyi telefon markalarından biri.

mmj

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar telefonu Almanya'dan alma ihtimalim dogdu.250 euro gibi bir limitim var.Su anlik Xperia Neo dusunuyorum.Baska onerileriniz var mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...