Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
700-750 tl arası ikinci el cihaz önerileriniz
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismail_23
Üye
Konu Sahibi
700-750 tl arası ikinci el cihaz önerileriniz
Selam arkadaslar ikinci el 700 tl civarında telefon almayı düşünüyorum aklımda xperia 10 ve htc hd2 var o fiyata bulabilirsem 3gs olabilir. Sizin öneriniz ne olur? Not:1-2 gün icinde almayı düşünüyorum
TeAmo42
Üye
bütceye 50 tl daha koy xperia arc al derim ben.
cyber
Üye
galaxy s
technoshark
Üye
Dostum üzerine neden ekleyip sıfır telefon almıyorsun ?
evet bnm tercihim bütün telefonlarımda o şekilde oldu hiç pişman olmadım 1.5 sene kadar önce 5800 aldım gözüm gibi baktım ama yarı fiyata sattım.Üzüldüm yani sonra ki telefonlarımı hep 2.el aldım.aldığım fiyatada rahatça sattım ve daha üstün özellikli almış oldum bence böyle daha mantıklı
ismail_23
Üye
Konu Sahibi
2. El spot xperia arc icinde 800 tl istiyor kafam karıştı biraz
sahibinden e girsene kardeşim orjinal türkiye faturalılar 800 e çok var olmadı 850 olanlara mesaj at eminim 800 e düşerler.. Yani ben şahsen c6-01 satıp 800 e arc buldum onu almayı düşünüyorum satılmazsa eğer..
sahibinden e girsene kardeşim orjinal türkiye faturalılar 800 e çok var olmadı 850 olanlara mesaj at eminim 800 e düşerler.. Yani ben şahsen c6-01 satıp 800 e arc buldum onu almayı düşünüyorum satılmazsa eğer..
8520 yı takasta 300 tl ye sayıyor onun için arc için +500 tl vermem gerekiyor 8520 yı satsam 200 den fazla etmez herhalde onun için oradan almayı düşünüyorum
ismail_23
Üye
Konu Sahibi
Blackberry 8520 + 440 tl xperia x10 (16 ay garanti) , +600 xperia neo v (sıfır garantili) ,+600 galaxy sl (20 ay garantili) üç seçenek arasında kaldım .
ByYlmzZz
Üye
hocam şu ilana bak istersen 769 tl'ye xperia arc var hemde çiziksiz.. böyle cihaz varken x10 düşünme..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
USAForever
Üye
n8 , yorumsuz , nokta.
ismail_23
Üye
Konu Sahibi
Bugün neo v almaya karar vermiştim gidip telefonculara elimde garantili xperia neo v var ne kadara alırsınız dedim cogu se almıyoruz satılması zor oluyor dedi iki tanesinde 450-500 tl arası fiyat verdiler se kaliteli telefonda benim gibi sürekli telefon değiştirenlere göre değil başka seçeneklere yöneleceğim herhalde
mahmut4545
Üye
nokia n8 veya htc bakabilirsin android işlemcili dual core olanlar var ana biraz daha tuzlu
ismail_23
Üye
Konu Sahibi
Nokia almayı düşünmüyorum açıkcası Samsung un da tüm modellerinde tasarım olarak aynı dediğiniz gibi htc yı düşünmekte fayda var