700-701 farkı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hacker_236

Üye
    Konu Sahibi
700-701 farkı
arkadaşlar ben nokia 700 aldım önceki telefonum 5800xm idi haliyle hızı ve dokunmatiği bakımından çok fark var ve 700 e hasta oldum. ama 701 in ekran genişliği ve kamera bakımında nasıl bir fark var benm için hız önemli kamera önemli değil.700 ve 701 i inceleme şansı olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.701 de şarj sorunu olur diye duyum aldım ne kadar doğru bilmiyorum. 700 de sürekli mesajlaşma bir gün gidiyo akşam takıyorum öbür gün akşama bitiyor ama memnunum. 701 in şarj durumu nasıl olur onu merak ediyorum

jeki01

jeki01

Üye
Selam
Nokia 701 telefon aldım çok güzel telefon, batarya süresi en az 2 gün gidiyor.
Telefona Maxicep sitesinden de gerekli programları yükledim.
N8 telefonumda belle yüklüyken karşılaştırma yaptığımda; 701 ile N8 belle arasında fark yok bence (hız yönünden)
ama oyunlar için bir şey diyemem.

erhan143

Üye
bende 701 aldım çok memnunum.batarya en az 2 gün gidiyor.çok hızlı 1 cihaz bana göre.

hacker_236

Üye
    Konu Sahibi
701 oyunlarda kasma yapıyor mu. 700 de daha hiç bi hd oyunda donma yaşamadım sadece ekranın ufaklığından şikayetçiyim o yüzden 701 almak istiyorum :)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Ben daha hiç bir oyunda kasma yaşamadım.Telefonumda yaklaşık 50 oyun var 25 kadarının boyutu büyük.Uygulamalar desen aynı şekilde...700'den bariz bir üstünlüğü yok 700'ünü satıp alıcaksan satma nokia'nın yeni telefonlarını bekle yada başka markalara bak.700'ü satıp 701 almak bence pek mantıklı değil çünkü aralarındaki fark çok fazla değil ekran büyüklüğü v.s çok dert değilse senin için

hacker_236

Üye
    Konu Sahibi
bilgi için tşkler. zaten satmam bu teli kardeşime vermeyi düşünüyorum ama nokia nın da yeni çıkacak telefonlarıda çok tuzlu be kardeş :aha:

serecans

serecans

Üye
bıraklım şimdi ekran boyutunu adamlar kullanımı rahat olsun diye teli küçük yapmışlar 701 ile farkı sadece 8mp kamera 8gb hafıza ve 3g kamerası var ayrıca benim telin şarjı 2gün gidiyor o kullanmaya bağlı bi olay memnunsan hiç kurcalama derim:oke:

atakan25

atakan25

Üye
bıraklım şimdi ekran boyutunu adamlar kullanımı rahat olsun diye teli küçük yapmışlar 701 ile farkı sadece 8mp kamera 8gb hafıza ve 3g kamerası var ayrıca benim telin şarjı 2gün gidiyor o kullanmaya bağlı bi olay memnunsan hiç kurcalama derim:oke:

c6-01 için de ekranı küçük diyorlar o boyutta bir telefonu nasıl bir ekran koyacaklardı acaba hiç düşünmüyorlar

hacker_236

Üye
    Konu Sahibi

öle tabi ama mesajlaşma dışında oyun oynamak telefonun her nimetinden yararlanmak istiyor insan.kullanımı çok hoş ona lazım yok zaten :) tabi her telefon istediğimiz gibi olmuyor öyle olsa zaten markalar bir tel çıkarır ekranı büyük hızı yüksek bu seferde öbür telefonlar satılmaz :))

SilentOne

SilentOne

Üye
c6-01 i almadan once çıkaydı 700 onu alırdım minnicik :D

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Bencede Hiç Değiştirme ben 701 kullanıyorum ama hız kalite şarj yönünden 700 ün 701 den hiç bir farkı yok

great14

great14

Üye
arkadaşlar nokia 603 700 ve 701'de oyun konusunda sıkıntı yaşamanız imkansız BCM2763 gpu var piyasanın en iyi gpu larından biri ve donanım olarak çok güçlü telefonlar. tek eksikleri bence kamerada autofocus o da pek kafaya takılacak bi sorun değil kamera performansları af siz olmasına rağmen iyi. ve fp1 ile 701 e 1080 p kaydetme ve oynatma özellikleri de gelebilir. 700 ile 701 in farkı ise ekran boyutu ve kamera dır o kadar.

covar

covar

Üye
şu an cep telefonu alcak olsam nokia almazdım

SalihByk

SalihByk

Üye
700 daha ıyı bence benım batarya 3 gun gıdıyor fazla mesaj yazmıyorum gunde 10 taneyı gecmıyodr arada bı konusma yapıyorum 15 dk flan hız yonunden 701 e gore aynı ama 700 un tek eksık yanı sesı bence herkez bundan sıkayetcı cfw ıle en yuksek ses yaptım yınede fazla fark yapmadı kamera onemlı degıl 5mp de yeter zaten kamera makinem var =)
700 kullanan arkadaslarada onerebılırım
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...670_111-030-0609-turkce-ingilizce-615605.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt