7 Yeni Film Gösterimde.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
7 Yeni Film Gösterimde.
Kiss Kiss Bang Bang



Shane Black’in yönettiği, Robert Downey Jr, Val Kilmer, Michelle Monaghan ile Corbin Bernsen�in başrolleri üstlendiği ‘Kiss Kiss Bang Bang’ Warner Bros. tarafından gösterime sunuldu.

‘Lethal Weapon / Cehennem Silahı’ filmlerinin senaryo yazarı Shane Black’in bu ilk yönetmenlik denemesi, aksiyon, gizem ve zeki diyaloglarla dolu eğlenceli bir kara film ve bir polisiye parodisi.

Kutsal Yürek (Cuore Sacro)



Avrupa ve İtalyan Sineması’nın önde gelen isimlerinden olan -Madonna’nın da en sevdiği yönetmenlerden- Ferzan Özpetek’in son filmi ‘Kutsal Yürek’ (Cuore Sacro) sinemalarda.

‘Kutsal Yürek’, İtalyan Sineması’nın Oscarları olarak bilinen David di Donatello ödüllerinden En İyi Kadın Oyuncu (Barbora Bobulova) ve En İyi Sanat Yönetmeni (Andrea Crisanti) ödüllerini aldı.

Hemşire (Vera Drake)



Mike Leigh'in yönettiği, Imelda Staunton, Richard Graham, Eddie Marsan ile Anna Keaveney�in oynadığı Hemşire (Vera Drake) 35 Milim Filmcilik dağıtımıyla Belge Film tarafından gösterime sunuldu.

‘Vera Drake’i açıklamak bana düşmez. Filmimin ortaya serdiği ahlaki sorunlarınların çözümü kolay değil. Her birimiz, açık fikirlilikle ve gerçeklere sıkıca bağlı kalarak ortaya çıkan sonuçlarla yüzleşmeliyiz. [Mike Leigh - Yönetmen]

Gizemli Kadın (A Good Woman)



Mike Barker’in yönettiği ve Scarlett Johansson, Helen Hunt, Tom Wilkinson ile Stephen Campbell Moore’un oynadığı ‘Gizemli Kadın’ (A Good Woman) Chantier Films tarafından gösterime sunuldu.

1930’ların İtalyan Riviera’sında geçen ‘Gizemli Kadın’, Oscar Wilde’ın “Lady Windermere’s Fan - Lady Windermere’in Yelpazesi” adlı oyunundan esinlenerek senaryolaştırılmış zarif, nükteli ve romantik bir komedi.

Cennet Gibi (Just Like Heaven)



‘Mean Girls’ ve ‘Freaky Friday’in yönetmeni Mark Waters imzalı yeni romantik komedi ‘Just Like Heaven - Cennet Gibi’nin başrollerinde Reese Witherspoon ile Mark Ruffalo var.

Bu sıcak, romantik komedi beyazperdeye Marc Levy’nin ‘If Only It Were True’ romanından uyarlanmış. Roman, ülkemizde Can Yayınevi tarafından ‘Keşke Gerçek Olsa’ adıyla basıldı. ‘Sonsuzluk İçin Yedi Gün’ adında bir yapıtı daha bulunan romanın yazarı Marc Levy’nin ailesi İzmir kökenli.

Maviliklere Doğru (Into the Blue)



John Stockwell’in yönettiği ve Paul Walker, Jessica Alba, Scott Caan ile Ashley Scott’un oynadığı ‘Maviliklere Doğru’, Özen Film tarafından gösterime sunuldu.

‘The Fast and the Furious’tan Paul Walker ve ‘Sin City’den Jessica Alba, Bahama’larda geçen oldukça gerilimli ve heyecanlı bir aksiyonla beyazperdede ...

Takım Böyle Tutulur



Fenerbahçe taraftarını sevindirecek bir filmle karşı karşıyayız. Okan Altıparmak ile Andreas Treske’nin yönettiği ‘Takım Böyle Tutulur’ Özen Film dağıtımıyla Edessa Films tarafından gösterime sunuldu.

Fenerbahçe’ye gönül vermiş bir yönetmenden bir Fenerbahçe belgeseli ... Eski futbolcu Ogün Altıparmak’ın oğlu Okan Altıparmak bir takıma tutkuyla bağlanmanın, özellikle Fenerbahçe tutkusunun ne olduğunu, stadyumlardan, sokak röportajlarına, heyecanlı maçlardan, gol sevinçlerine uzanan renki görüntülerle anlatıyor.

<span style="color:#666666"><span style="font-family:Comic Sans Ms"><span style="font-size:8pt;line-height:100%">NTV-MSNBC
Güncelleme: 18:14 TS&#304; 25 Kas&#305;m 2005 Cuma</span></span></span>
 


mavizeybek

mavizeybek

Üye
özellikle just like a heaven harika gibi gözüküyor fragmanı beni baya bir etkilemişti güzel filme benziyor
 
Caine

Caine

Üye
kiss kiss banq banq nasıl acaba. merakl ettim doğrusu
 
..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Bu son filmi biz daha önce görmüştük... Evet evet bu filmi hatırlıyorum.... Hep aynı film, aynı senaryo ...
 
darkred

darkred

Üye
eywalla chavrash ellerine sağlık


walla bende mavizeybek kardeşe katılıyorum just like heaven baya güzel duruyo
 
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Caine &#064; Nov 29 2005, 12&#58;40 AM) [post=217026]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
kiss kiss banq banq nasıl acaba. merakl ettim doğrusu
[/b][/quote]

Bu haftasonu o film&#39;e gitmeyi düşünüyorum ama bi Fragmanını izleseydim iyi olurdu.
 

tofy

Üye
teşekkürler bilgi için anlaşılan bu haftasonu sinemaya gidiyoruz
 
Caine

Caine

Üye
<div class='quotetop'>(tofy &#064; Nov 29 2005, 03&#58;17 AM) [post=217123]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
teşekkürler bilgi için anlaşılan bu haftasonu sinemaya gidiyoruz
[/b][/quote]

zaten hayatımız sinema bende bi film çekicem yakındaaa
 
sebofb090

sebofb090

Üye
hepsi birbirinden ii gibi görünüo saol dostum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
5
Görüntüleme
1K
Parende_N
HeiLmasTer®
Cevap
0
Görüntüleme
1K
HeiLmasTer®
Cevap
2
Görüntüleme
984


Üst Alt