Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
7 yaşındayken ev telefonumuz yoktu :/
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet
Üye
Konu Sahibi
7 yaşındayken ev telefonumuz yoktu :/
Bu ne bolluk ya bizim ev telefonu yoktu, şimdi yiğenimin (7) bile cep telefonu var
400 bin cep telefonu vardır, şaşırmadm hiç
30 ytl karşılığında kendi paramla almıştım , 4 renkli ekranı vardı
tuba.dmn
Üye
ya 7 yaşında birinin telefnu olması normal diil bence telefon bağımlılık yapıyo ya yanımdan ayıramıyorum nedense ilk telefonumu hatırladımda snnkiyle aynıydı galiba
ya 7 yaşında birinin telefnu olması normal diil bence telefon bağımlılık yapıyo ya yanımdan ayıramıyorum nedense ilk telefonumu hatırladımda snnkiyle aynıydı galiba
İlk telefon gibisi yoktur fakat , yani yiğenimde ve yaşıtlarında telefon görmek hala alışamadım.. Ben ilk telefonumda kontörsüz 2 hafta dolaştığımı bilirim
tuba.dmn
Üye
gerçi bu dönemde 7 yaşında telefonu bırak bilgisayarı interneti biliyolar telefon hiç bi şey banada garip gelio bende alışamadım hala bnmde kuzenimin çocuklarında war oda 7 8 yaşlarında
jöly
Üye
bırak telefonu şimdi benim yeğenin ki daha 6 yaşında laptopı var...
olur yardıma hayır demem...
şimdiki çocuklar çok doyumsuz yetiştiriliyor...her istediklerini yaparlarsa bu çocuklar doymak nedir bilmez...ben 5 yaşımda bebeklerle oynardım yeğenim laptopla nete giriyor...