axi_dk
Üye
7 yaşındaki yiğenim için oyun önerileri.
Arkadaşlar sizdem ricam olacak, ben pek oyun oynayan biri değilim aslında hiç oynamam gibi fakat yiğenim tam bir oyun canavarı. Sürekli benden ipod (touch 4) için oyun istiyor. En sevdiği oyunlar;
Monkeyball
Angry birds
Where is my water
temple run
Jetpack joyride, gibi oyunların hastası ben bir çok oyun indiriyorum burdan ama indirdiklerimi sevdiremedim genelde.
Sizlerden ricam aklınıza gelen bu tarz kaliteli ve 7 yaşındaki çocuğun sevebileceği tarzdan oyunların isimlerini önerebilir misiniz? Ne kadar çok öneri olursa benim için o kadar iyi olur, şimdiden teşekkür ederim herkese. =)
Monkeyball
Angry birds
Where is my water
temple run
Jetpack joyride, gibi oyunların hastası ben bir çok oyun indiriyorum burdan ama indirdiklerimi sevdiremedim genelde.
Sizlerden ricam aklınıza gelen bu tarz kaliteli ve 7 yaşındaki çocuğun sevebileceği tarzdan oyunların isimlerini önerebilir misiniz? Ne kadar çok öneri olursa benim için o kadar iyi olur, şimdiden teşekkür ederim herkese. =)
Fruit Ninja olabilir. Araba yarışı olarak Asphalt 6 ya da 7 tavsiye ederim. Tintin de çocuklara yönelik eğlenceli bir oyun. Son olarak Lep's World mario tarzı bir oyundur..
gerçekten Play Sation kalitesinde bir oyun olmuş.