7 yaşındaki yiğenim için oyun önerileri.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

axi_dk

Üye
    Konu Sahibi
7 yaşındaki yiğenim için oyun önerileri.
Arkadaşlar sizdem ricam olacak, ben pek oyun oynayan biri değilim aslında hiç oynamam gibi fakat yiğenim tam bir oyun canavarı. Sürekli benden ipod (touch 4) için oyun istiyor. En sevdiği oyunlar;
Monkeyball
Angry birds
Where is my water
temple run
Jetpack joyride, gibi oyunların hastası ben bir çok oyun indiriyorum burdan ama indirdiklerimi sevdiremedim genelde.
Sizlerden ricam aklınıza gelen bu tarz kaliteli ve 7 yaşındaki çocuğun sevebileceği tarzdan oyunların isimlerini önerebilir misiniz? Ne kadar çok öneri olursa benim için o kadar iyi olur, şimdiden teşekkür ederim herkese. =)

Symbianize

Symbianize

Üye
Fruit ninja , cut the rope

Jomolocco

Jomolocco

Üye
oyun ogretme

WebStyle

WebStyle

Üye
Maç hastası ise Fifa 2012 yi tavsiye ederim. Angry Birds serileri olabilir. Hugo Retro Mania mutlaka olmalı :) Fruit Ninja olabilir. Araba yarışı olarak Asphalt 6 ya da 7 tavsiye ederim. Tintin de çocuklara yönelik eğlenceli bir oyun. Son olarak Lep's World mario tarzı bir oyundur..

Fifa 2012 demiştim ama bugün vazgeçtim 2013'ü tavsiye ederim. :D gerçekten Play Sation kalitesinde bir oyun olmuş.

10.10.2012
21:00

kemal21

kemal21

Üye
Doodle jump

fatih54102

fatih54102

Üye
karoshi

axi_dk

Üye
    Konu Sahibi
Oyun öğretme diyen arkadaşım için, dostum ödevlerini yapıp, yemeğini yediği, ve elini yıkadığı yatma saatinde sorun çıkarmadığı takdirde ödül olarak oynatıyorum. Günün her saati elinde alet durmuyor anlayacağın ;) Teşekkür ederim tavsiyen için yinede.

Arkadaşlar öneriler için çok teşekkür ederim. Yiğenimle yarın pc başına geçip oyunları ona tek tek göstereceğim, beğendiğini indireceğim. Bende size onun delisi olduğu bi kaç oyun ismi vereyim belki sizde indirmek istersiniz.

Granny Smith
Bike Race
ve Sea Stars

Daha oyun önerisi olan varsa lütfen çekinmesin. =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt