7 yaşındaki kızından daha zayıf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
7 yaşındaki kızından daha zayıf

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, 26 yaşındaki Rececca Jones, 11 yaşından beri iştahsızlık hastalığı anoreksiya ile mücadele ediyor

Anne ve babasının boşanmasının ardından anoreksiyaya yakalandığını belirten Rebecca Jones, sadece çorba, tost ve enerji içeceğiyle beslendiğini söyledi.
31 kilo ağırlığındaki anne, 7 yaşındaki kızının kendisinden daha fazla kiloya sahip olmasının kendisini rahatsız etmediğini hatta gururlandırdığını belirterek, "Kızım Maisy'le aynı beden elbiseleri giymek bir şekilde beni gururlandırıyor. Zayıf olduğumu düşünmüyorum. Kendimi her zaman olgun biri olarak hissettim" dedi.
Rebecca Jones, kızı Maisy'nin çikolata ve pasta türü tatlılar yemesine izin verdiğini ama kendisinin bu tür yiyecekleri yiyemediğini söyledi

Kaynak :

__xXx__

Üye
31 kilo ha vay anasını 3.7 katıyım la onun

kcsoft

Üye
ne çıkıyorsa bu yabancı larda çıkıyor

__xXx__

Üye
hocam ben de boy da var e bi de bu ağırlığım yağdan ötürü değil uzun zamandır spor yapıyorum şu anda normal görünüyorum ama birazcık iriyım

la boy 182 oldu kilo hağla 60 bi kilo alamadım kemiklerim sayılıyor yeminle

__xXx__

Üye
hocam ben son bir ayda 4 kilo aldım olay şu ben sakatlığımdan ötürü aldım ama sen fazla hareketliysen kilo alamazsın biraz hareket etmemeye çalış

SHS

Üye
nası çocuk doğurmuş bu 11 yaşından beri hastaysa

Konu Sahibi
çıkarken böyle çıkmamıştır arkadaşlar

DiaBLoS

Admin
Bende 1.74 boy 74 kiloyum ...

14 yaşında 67 kiloyum kadının 2 katıyım lan oha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...