7 yaşındaki kızından daha zayıf

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
7 yaşındaki kızından daha zayıf

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, 26 yaşındaki Rececca Jones, 11 yaşından beri iştahsızlık hastalığı anoreksiya ile mücadele ediyor

Anne ve babasının boşanmasının ardından anoreksiyaya yakalandığını belirten Rebecca Jones, sadece çorba, tost ve enerji içeceğiyle beslendiğini söyledi.
31 kilo ağırlığındaki anne, 7 yaşındaki kızının kendisinden daha fazla kiloya sahip olmasının kendisini rahatsız etmediğini hatta gururlandırdığını belirterek, "Kızım Maisy'le aynı beden elbiseleri giymek bir şekilde beni gururlandırıyor. Zayıf olduğumu düşünmüyorum. Kendimi her zaman olgun biri olarak hissettim" dedi.
Rebecca Jones, kızı Maisy'nin çikolata ve pasta türü tatlılar yemesine izin verdiğini ama kendisinin bu tür yiyecekleri yiyemediğini söyledi

Kaynak :

__xXx__

__xXx__

Üye
31 kilo ha vay anasını 3.7 katıyım la onun

kcsoft

kcsoft

Üye
ne çıkıyorsa bu yabancı larda çıkıyor

__xXx__

__xXx__

Üye
hocam ben de boy da var e bi de bu ağırlığım yağdan ötürü değil uzun zamandır spor yapıyorum şu anda normal görünüyorum ama birazcık iriyım

Kingmortall

Kingmortall

Üye
la boy 182 oldu kilo hağla 60 bi kilo alamadım kemiklerim sayılıyor yeminle :hmmm

__xXx__

__xXx__

Üye
hocam ben son bir ayda 4 kilo aldım olay şu ben sakatlığımdan ötürü aldım ama sen fazla hareketliysen kilo alamazsın biraz hareket etmemeye çalış

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
SHS

SHS

Üye
nası çocuk doğurmuş bu 11 yaşından beri hastaysa:hmmm

Mau5Trap

Mau5Trap

Üye
Kızıda baya tombul...

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
çıkarken böyle çıkmamıştır arkadaşlar:D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bende 1.74 boy 74 kiloyum ...:)

__xXx__

__xXx__

Üye
Bende 1.74 boy 74 kiloyum ...:)

en ideal boy ve kilo bence

----------Eklendi @ 17:58:53 ---------- Yazıldı @ 17:57:13 ----------

çıkarken böyle çıkmamıştır arkadaşlar:D

haklısın bence kızı doğduktan sonra kendi kilo alamadığı için yedirdi kıza tıka basa ben alamadım sen al hesabı kızı bu hale getirdi şimdide hava yapıyor kızımdan daha hafifim diye

deathgazer

deathgazer

Üye
14 yaşında 67 kiloyum kadının 2 katıyım lan oha :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt