7" tablet ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sayamora

Üye
    Konu Sahibi
7" tablet ile ilgili
7" tablet almayı düşünüyorum
tabletin 800 x 480 çözünürlüğü 1ghz çift çekirdek işlemci
Mali 400 @350GHZ Ekran Kartı mevcut.
ve android 4.0.3.
benim merak ettiğim bu cihaz bana oyun oynatır mı ? çoğu forumlarda ve konularda 800 x480 kötü bi çözünürlük demişler yani bu çözünürlükteki oyunlar çok mu kötü olur 7" için ? Hd oyun varmı bu çözünürlük için ?
yorumlarınızı bekliyorum.

cortex47

cortex47

Üye
oyun konusunda hiç bir sıkıntı çekmezsiniz. gpu çok güçlü. çözünürlüğe takılmayın oyun oynamaksa amacınız. hd oyunlar konusunda bilgim yok ama.

sayamora

Üye
    Konu Sahibi
çok saolun evet sadece amacım oyun oynamak.
daha doğrusu kız kardeşim için :)
tekrardan teşekkürler

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
1024*600 den düşük ekran alma sıkıntı olur birde markasını ve fiyatını söyle belki çok daha iyisini aynı fiyata bulursun yardımcı olalım :)

sayamora

Üye
    Konu Sahibi
hometech.com.tr/tablet_Detay.aspx?id=1
bu siteden inceleyebilirsin kardeşim.
bimekste fiyatı 183 tl

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
öncelikle tableti oyun amaçlı alacağını söylemişsin bu tblette oyun imkansız resistive ekran var çift çekirdek deil 800*480 parasını haketmiyor sen tabletburada.com a gir ainol novo 7 mars modeline bak 200 tl ama ekranı capasitif 1 gb ram 1024*600 ekran

sayamora

Üye
    Konu Sahibi
capasitif ekran sanıyordum incelemeden almicaktım zaten de
internetten alışveriş yanlısı biri değilim mağazada inceleyip almam gerekiyor dediğin tablet o fiyata gerçekten cok iyi ama teknosa bimeks gold gibi inceleme şansımın olduğu yerlerden tercih ediyorum . başka önerebileceğin varmı :S

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
tabletburada.com oldukça güvenli bende 1 hafta içinde sipariş verecem hepsiburada bimex vs... bu gibi yerlerde fiyatlar 50*60 tl fazla satıyorlar rahatça sipariş edebilirsin fiyat fazla geliyorsa Ainol novo tornados var özellikleri mars gibi sadece çözünürlüğü 800*480 ama gta 3 ve max payne gibi oyunları hiç kasmadan açıyor

- - - Eklendi - - -

birde tornadosun füyatı 169 tl

sayamora

Üye
    Konu Sahibi
eyv kardeşim çok saol buradan almayı düşüncem :S

cortex47

cortex47

Üye
çözünürlüğün performansla şöyle bir alakası var SADECE: yüksek olursa, gpu'yu daha çok zorlar. bu kadar. siz neden bahsediyorsunuz?

- - - Eklendi - - -

1024*600 den düşük ekran alma sıkıntı olur birde markasını ve fiyatını söyle belki çok daha iyisini aynı fiyata bulursun yardımcı olalım :)

neyle ilgili sıkıntı olur?

sayamora

Üye
    Konu Sahibi
çözünürlüğün performansla şöyle bir alakası var SADECE: yüksek olursa, gpu'yu daha çok zorlar. bu kadar. siz neden bahsediyorsunuz?

- - - Eklendi - - -

neyle ilgili sıkıntı olur?

olmaz diyorsunuz yani ?

şu tablet bana oyun oynatır mı ? peki kardeşim ?

cortex47

cortex47

Üye
hangi oyunu oynamak istediğinize bağlı tabi ki. ama çift çekirdekli bir işlemcisi olsaydı daha iyi olurdu. gpu'su mali-400, s2, s3, note ve note 2'de de olan. ama bana sorarsanız, bilinen bir markadan almalısınız, gerek destek, gerek servis için.

ags2002

ags2002

Üye
bende ayni ozelliklere sahip mobee net 7 s1200 tablarim var ozellikleri ayni tabletimde suanda yuklu oyunlar
nova hd
gta hd
dungeon hunter hd
assesin cred
shrek kart hd
pes 2012 hd
gt racing hd
asphalt 6 hd
oyunlarda hic bir sîkîntî yok
tablete cok para vermek istemiyorsaniz benimkinde kampaya var yaninda aksesuar paketiyle 279 lira
paket iceriginde
klavyeli kilif
hdmi kablosu
usb kablosu
otg lablosu
arac tutucu
arac sarji
bunlar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt