7 PKK'lı Teslim Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Farkındaysanız teslim olmalarına seviniyoruz;ama sırf terörist oldukları halde teslim olmalarından dolayı "7 kişi"ye ayrıcalık tanınmasına karşı olduğumuzu belirtiyoruz;lütfen yapılan yorumları biraz daha iyi "çiğne"yiniz.
Arkadaşlar göz ucuyla okuyor olmalı

mstf_l

mstf_l

Üye
tamam bende ne diyorum konuda ayrıcalıkla alakalı birsey yok diyorum bir anda konu iceriginden alakasız yorumlar yapuyorsunuz diyorum

coolasker54

coolasker54

Üye
tamam bende ne diyorum konuda ayrıcalıkla alakalı birsey yok diyorum bir anda konu iceriginden alakasız yorumlar yapuyorsunuz diyorum

Arkadaşım kusura bakma ama alakasız pek bi yorum göremedim. Tartışma yorumları dışında.

bydexer

bydexer

Üye

Arkadaşım kusura bakma ama alakasız pek bi yorum göremedim. Tartışma yorumları dışında.

Zaten özellikle Haber Köşesi'nde açtığım siyasi konularda konu dışına çıkılmasına pek müsaade etmiyorum;ama arkadaş neyden niye rahatsız oldu halen anlamış değilim yüzbaşım :bilmm

mstf_l

mstf_l

Üye
Haberde bahsedilen nedir 7 pkklının teslim olması

buralarda sizin konustugunuz nedir

Hadi hemen bir işe yerleştirelim:off:

Eğer ki öyle bi olay olursa o haberi öyle bi yayınlarım ki :cool

2 gün sonra o haberi paylaşırsak şaşmayın hatta kendi çapımda boykot edeceğim

Ya Allah askına hemen is verirler, olursa sasırmayalım, hadi 50000 tl verelim tarzından yorumlar konuyla ne alakadır konuda 7 teroristin teslim olması soz konusuyken siz gelmis sanki devlet tarafından onlara verilmis bir ayrıcalık var gibi konusuyorsunuz

Ayrıca siyasete saptırmak isteyen sizin yorumlarınız hadi is verelim tarzı mesajlarla

coolasker54

coolasker54

Üye
Neyse uzatmayalım "mino" basıcak :locked::ehe

bydexer

bydexer

Üye

Ya Allah askına hemen is verirler, olursa sasırmayalım, hadi 50000 tl verelim tarzından yorumlar konuyla ne alakadır konuda 7 teroristin teslim olması soz konusuyken siz gelmis sanki devlet tarafından onlara verilmis bir ayrıcalık var gibi konusuyorsunuz

Ayrıca siyasete saptırmak isteyen sizin yorumlarınız hadi is verelim tarzı mesajlarla

Yakın geçmişi çabuk ve kolay unutuyosunuz anlaşılan yarbayım :cool

Neyse uzatmayalım "mino" basıcak :locked::ehe

Temkinliyiz yüzbaşım;en azından :locked:
'layamaz :cool

coolasker54

coolasker54

Üye

uzatmayalım dedikce uzayacak sonuçta.

Şu yorumumu okurmusun http://www.maxicep.com/haber-kosesi/7-pkkli-teslim-oldu-2-595466.html#post4280613

mstf_l

mstf_l

Üye

Farkındaysanız teslim olmalarına seviniyoruz;ama sırf terörist oldukları halde teslim olmalarından dolayı "7 kişi"ye ayrıcalık tanınmasına karşı olduğumuzu belirtiyoruz;lütfen yapılan yorumları biraz daha iyi "çiğne"yiniz.

Bak kendinde söylüyorsun karsı oldugumuz ayrımcalık diye

Bende diyorum ki nerden cıktı ayrımcalık meselesi konuyla alakası yok sadece konuyu saptırmaya gider (bilincli olmayabilir ama oyle)

Tarihi cabuk unuttugumu nerden cıkardın bu arada

bydexer

bydexer

Üye

Bak kendinde söylüyorsun karsı oldugumuz ayrımcalık diye

Bende diyorum ki nerden cıktı ayrımcalık meselesi konuyla alakası yok sadece konuyu saptırmaya gider (bilincli olmayabilir ama oyle)

Tarihi cabuk unuttugumu nerden cıkardın bu arada

Yakın geçmişte dağdan inen PKK'lılara ayrımcılıklar uygulanmamış mıydı;yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum :cool

anılbaran

anılbaran

Üye
teslım olmasalardı keşke de kafalarına sıksaydım o 7 pkk li'nın :off:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:hmmm kavga etmeyin .

mstf_l

mstf_l

Üye
tarayıcı hatası yüzünden aynı mesaj iki kere yollanmıstır, özür dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt