7 PKK'lı Teslim Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
7 PKK'lı Teslim Oldu
Batman İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Silopi'de 7 PKK'lı pişman olduklarını belirterek güvenlik güçlerine teslim oldu.

Açıklamada şöyle denildi:

"Aralarında Batman'lı C. Ö. nünde bulunduğu (7) Terörist 25 Ocak 2012 günü Irak Kuzeyinden gelerek Şırnak ili Silopi ilçesinde Jandarma birliğine teslim oldu. Edinilen bilgiye göre C. Ö.nün ve diğer (6) teröristin 2010 ve 2011 yıllarında içinde bulundukları maddi ve ailevi sıkıntılarından yararlanılmak suretiyle kandırılarak terör örgütüne katıldıkları, teröristlerin örgütün iç yapısını ve kirli yüzünü öğrenmeleri üzerine yakaladıkları ilk fırsatta terör örgütünden kaçarak güvenlik güçlerine teslim oldukları öğrenilmiştir. Teröristlerin pişman olduklarını, terör örgütünün şehir yapılanması içerisinde olan şahıslar tarafından vaatler ile kandırıldıklarını, terör örgütüne katıldıktan sonra terör örgütünün iç yüzünü öğrendiklerini, terör örgütünün anlatıldığı gibi Kürt Halkı için mücadele etmediğini öğrendiklerini ve terör örgütüne katıldıklarından pişman oldukları için kaçtıklarını söyledikleri öğrenilmiştir. Kamuoyuna duyurulur."

Pişman olarak güvenlik güçlerine teslim olacak örgüt üyelerinin sayısının artacağı tahmin ediliyor.
KAYNAK:

coolasker54

coolasker54

Üye
Hadi hemen bir işe yerleştirelim:off:

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
2 gün sonra o haberi paylaşırsak şaşmayın hatta kendi çapımda boykot edeceğim

turancen

turancen

Üye
Hadi onlarada 50000 tl verin :mad:

mstf_l

mstf_l

Üye
ee arkadaslar oyle yorumlar yapıyorsunuz ki sanki kotu bisey olmus dagda kalıp daha nice askerimizi mi vursalardı

bydexer

bydexer

Üye
ee arkadaslar oyle yorumlar yapıyorsunuz ki sanki kotu bisey olmus dagda kalıp daha nice askerimizi mi vursalardı

Farkındaysanız teslim olmalarına seviniyoruz;ama sırf terörist oldukları halde teslim olmalarından dolayı "7 kişi"ye ayrıcalık tanınmasına karşı olduğumuzu belirtiyoruz;lütfen yapılan yorumları biraz daha iyi "çiğne"yiniz.

• Beğen
Tepkiler: coolasker54
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
yok olay şöyle ;
insinler dağdan sonra vatandaşın içine karışsınlar devlet gidipte onlara ayrımcılık tanımasın

----------Eklendi @ 17:20:26 ---------- Yazıldı @ 17:19:49 ----------

Benim niyetimi "bilen" bilir binbaşım;açıklamama gerek olduğunu sanmıyorum dolayısıyla :cool
bilmezmiyim :turkiye:

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle kanın son damlasına kadar

mstf_l

mstf_l

Üye

Farkındaysanız teslim olmalarına seviniyoruz;ama sırf terörist oldukları halde teslim olmalarından dolayı "7 kişi"ye ayrıcalık tanınmasına karşı olduğumuzu belirtiyoruz;lütfen yapılan yorumları biraz daha iyi "çiğne"yiniz.

Farkındaysan ben de konuyla alakası yok bu dediginizin diyorum

Haberde herhangi bir ayrımcılık olayı yokken siz ayrımcılık hakkında konusuyorsunuz

Bu yaptıgınız bir lokantada elbise begenmek gibi durun bi yemegimizi yiyelim elbiseyi düsünürüz

• Beğen
bydexer

bydexer

Üye

Farkındaysan ben de konuyla alakası yok bu dediginizin diyorum

Haberde herhangi bir ayrımcılık olayı yokken siz ayrımcılık hakkında konusuyorsunuz

Bu yaptıgınız bir lokantada elbise begenmek gibi durun bi yemegimizi yiyelim elbiseyi düsünürüz

"Sen haklısın şampiyon!" :emzik:

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
coolasker54

coolasker54

Üye
mstf_l arkadaşlar bnm yaptığım yorum hakkında konuşuyorlar sanırım.

Daha önce de böyle olaylar yaşandı ve bu gelen ... ler davullu zurnalı kutlamayla karşılandırlar ve "kendılerıne iş verilecek" gibisinden vaatler verildi diye hatırlıyorum. Tepkimiz bunadır.

Hadi iyi forumlar...

bydexer

bydexer

Üye
mstf_l arkadaşlar bnm yaptığım yorum hakkında konuşuyorlar sanırım.

Daha önce de böyle olaylar yaşandı ve bu gelen ... ler davullu zurnalı kutlamayla karşılandırlar ve "kendılerıne iş verilecek" gibisinden vaatler verildi diye hatırlıyorum. Tepkimiz bunadır.

Yorum için
:tşk: yanlış anlamakta ısrar edenlere duyrulur :cool

• Beğen
mstf_l

mstf_l

Üye
neyi yanlıs anlamakta ısrar ediyorum asıl sen beni yanlıs anlamakta ısrar ediyorsun ben ne demek istediginiz gayet iyi anladım ve konuyla alakasız konusuyorsunuz dedim

Kimin yanlıs anladıgı, sindiremedigi belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt