7. Maxicep İmza Yarışması'nın Final Turu [Kazanan : BaşıBozuk ]

En Güzel Avatara Sahip Üye Hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende bir arızamı var bu konu sürekli oynanıp değişiyormu mesajlarımı ne hakla siliyorsunuz anlayamadım ,
Varsa bir sorun yarışmadan çekilebilirim ama yazdığım mesajı silmeyi kendime yapılmış bir saygısızlık olarak kabul ediyorum ve bu yarışmadan çekiliyorum !!!!

Yanlışlıkla Felan Olmuştur, Hemen Öyle Çıkılmaz ki Daha Sizin Zaferi Kutlayacaktık Ayrıca Bu Sizin İlk Yarışmanızdı ve Bu Şekilde Sonlandırmayın

Hayır ondan değil 2. serverdaki hatadan dolayı sistem arasıra geri alınıyor ve bu nedenle önceden yazdığın mesajlar görülmüyor zaten mesajların silinse nedenini yazmadan silemezler ama illede yarışmadan cekileceğim diyorsan oylarını birine verebilirsin(Mesela:Bana)

Evet..Sistemden Dolayı Benimde 30 - 40 Mesajım Gitti Hatta Çok Sağlıklı Yorumlar Kasmıştım

Catty

Emekli Yönetici
Benim Avatarım İkinci Olurdu..Bİrinci AloneAngel Ablam

Bana oy verene Çikolata verecem hadi biraz erken davranıp Çikolataları kapın...Hemide hesap makineli...

Bu mesaj silinme olayı bende de oluyor ya düşünüyorum önemsiz olduğu için moderatôrlerimiz ve adminlerimiz tarafından silindi sanıyordum meğer yanılmışım

Yok Artık Benim Oyum 5 di Sonra Oy Verenleri Biliyorum ve Şuanda Yeni Birisi Oy Vermiş ve Oy Verenlerden Birisi Silinmiş ( Alone de Farkı Açmış Oooo )

Yok Artık Benim Oyum 5 di Sonra Oy Verenleri Biliyorum ve Şuanda Yeni Birisi Oy Vermiş ve Oy Verenlerden Birisi Silinmiş ( Alone de Farkı Açmış Oooo )

çikolata gibi rüşvet vermeden hemde
İstihdam sahibi arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler

Negative'den ödül almak güzel olucak yaa

çikolata gibi rüşvet vermeden hemde
İstihdam sahibi arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler

Negative'den ödül almak güzel olucak yaa
Ablacım Özür Dileyerek Söylüyorum,

Senin Avatara Hep Arkadaşların Vermiş Ben Forumda Baya Yabancıyım Yani Bu Pekde Adaletli Bişi Sayılmıyor

Tabi Avatarın Güzel Hoş Benim ki Kadar Olmasada Lakin Oy Verenler Genellikle Forumdaki Duruma Verdiklerini Düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...