7. Maxicep İmza Yarışması: Maxicep'in En Güzel İmzasını Taşıyan Üye Acaba Hangisi?[OYLAMA]

Sizce Aşağıdaki Maxicep Üyelerinden En Güzel İmzayı Taşıyan Üye Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™;1286516' Alıntı:
Ya ben kendime verdim bilseydim oyumu sana verirdim.
Yok Abicim Yok, Bunlar Zaten Vaad Ettiklerini Yapmıyorlar Buna Kalsa Bizim Üniversitede ki Halı Saha Maçına Messi ve C.Ronaldoyu Getiricekti Hatta Bizim Arkadaşa Demiş ki Sizin Üniversiteye Bilmem Kaç Metre Kare Havuz Yaptırıcam Demişti ama Nafile

Catty

Emekli Yönetici
yorumsuz

Arkadaşım ya nasıl fake ya bu diğer nickler abimin o bana oy verdi .. Benim hileyle isim olmaz..

ohooo uçmuşsunuz siz yaa talan oldu konu

Arkadaşım ya nasıl fake ya bu diğer nickler abimin o bana oy verdi .. Benim hileyle isim olmaz..
İmzanı da Değiştimişsin Zaten Diğer Yarışmaya Kadar Beklemek Zorundasın Hatta Abine Şimdiden Söyle Diğer Yarışmada Sana Oy Atmasın

--------------- Ekleme ---------------

gıcıksın dostum sen hıh
Gıcıklığın Bi Çok Yorumunu Seninle İkimiz Yaptık

-Eeee Ne Oluyor O zaman İkimizde Gıcığız

ya bulaşma bana bak abime söylerim yaa agla
gıcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Salih Baba™;1286636' Alıntı:
Keske oyumu Basıbozuğa verseydim...

banane be senin oyundan ben gıcık diye başıbozuğa diyorum hayret bişey senle ne zorum olabilir canım kardeşim benim güzel kardeşim alınma üzerine şu şeyleri asabımı bozma benim tatlı kardeşim

banane be senin oyundan ben gıcık diye başıbozuğa diyorum hayret bişey senle ne zorum olabilir canım kardeşim benim güzel kardeşim alınma üzerine şu şeyleri asabımı bozma benim tatlı kardeşim

Tamam kızma yaw şaka şaka
Ama Basıbozuk iyi gidiyor
Gıcık ama önde...

Bakma Benim Ablacım Ona, Benim Güzel Ablam, Canım Ablam Atılıyor İşte

Len Salih Kızma Sen Benim için Özelsin Ok mi Canımsın

Heh Afferin Kızma Böyle Yüzün Gülsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...