byAndroid
Üye
Olaya oyle bakmayin cok sacma bi bakis acisi bilgisayar uretiyo diye telefon uretemzmi diger arkdasa sesleniyorum samsung sadece telefon mu uretiyor adamlaein heryerde eli var sonra bak lg ye bak sony ye cok,sacma bi bakis acisi yapmayin boyle laflaraslında bilgisayar üreten şirket telefon üretimi daha iyi olur gibime geliyor ama :/
aslında bilgisayar üreten şirket telefon üretimi daha iyi olur gibime geliyor ama :/
Bence tasarim guzel t50 kadar deil ama olsun o kadar da cihaz guzel intel islemcili
Zenfone 6 oyle ama 5 oyle deil benceYok hocam ya. Tasarım göreceli bir kavram lakin bu telefon 200₺'lık tabletler gibi.
O symbian kardes eskide kaldi artik windows phone varsakın nokia alma pişman olursun ben 701 kullanıyorum ve hiç memnun degilim paranı çöpe atmış gibi olursun ..
sakın nokia alma pişman olursun ben 701 kullanıyorum ve hiç memnun degilim paranı çöpe atmış gibi olursun ..
Yazıyı güzel oku kardeşO symbian kardes eskide kaldi artik windows phone var
Nokia 701 Oylamada varYa 701 nedir kardeşim allasenBiz burada lumia diyoruz 701 ile geliyorsun. Güldürme
Yazıyı güzel oku kardeş
Nokia 701 Oylamada var ben memnun degilim diyorum Symbian önermiyorum zaten varsa yoksa Android
Yazıyı güzel oku kardeş
Nokia 701 Oylamada var
kardeşim ben hâlâ 701 kullanıyorum daha yaşıyor ölmedi701 falan bunlar kaldı mı ya? Ayrıca bunlar 2013-14 Nokia kavramına girmiyor. Nokia artık Microsoft'un ve Windows işletim sistemli Lumialarını üretiyorlar. 701 gibi gibi ölüp kemikleri petrol olan bir telefon kullanırsan tabii ki Nokia pişmanlık verir (:
@asigsasi söylesin o zaman hangisi geride kalmış hangisi iyi diyebu arada hepsiburada.coma baktım 820 700Tl son gün diyordu tavsiye eder misiniz peki?
kardeşim ben hâlâ 701 kullanıyorum daha yaşıyor ölmedibiraz ağır oldu kemik petrol felan sen kullanmıyor olabilirsin ancak hâlâ symbian kullananlar var bi yorum yaparken karşı tarafı da kırmadan yorumlar yapmak gerekir keyifli forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?