Telefon Tavsiyesi 7 gün süre var fakat Ne alacağımı bilmiyorum size danışayim dedim

hangisini önerirsinız

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
7 gün süre var fakat Ne alacağımı bilmiyorum size danışayim dedim
öğrenciyim hangisi bana uygun

tupyupp

Üye
Lumia sistemine alışabilir misin bilmiyorum. Symbian basit ama destek yok artık. Bunları da göz önünde bulundur alırken

Konu Sahibi
tamam o zaman varsa lumia serisinden tavsiye edebileceğin ona bakayım

tupyupp

Üye
Android düşünmüyor musun?

Konu Sahibi
androide kafam basmıyor yani pek sevmiyorum aslında uygulama bakımından geniş ama fiyat bakımından falan yani kullanabileceğim bana uygun Bir tel yok

tupyupp

Üye
Lumiayı kullanan andoridi de kullanır gibi geliyor bana

Konu Sahibi
peki saol lumia alayım ben o zaman daha iyi olur gibime geliyor

450 liraya zenfone 4 var yukardakilere bin basar.
aman ha symbiana bulaşma. çoktan öldü gitti
lumia 800 mi kaldı. wp8 bile değil. alsan 100 liraya geri satamazsın
kliksada lumia 525 400liraya satılıyor. kaçırmadan alabilirsen al. lumia 530'un donanımı 525'den daha düşük.

Konu Sahibi
benim kafamı lumialar karıştırıyor modelleri birbirinden farklı ama donanım düşük diyorsunuz mesela 1020 mi daha iyi 1320 mi desem herkez 1020der hala çözemedim oysaki 1320 sonradan çıktı :/

İphone 4s al androide bulaşma.

iphone 4s yukardakilerin en az 2 katı fiyatı var. 4s verecek paran varsa g2 veya nexus 5 al daha iyi.

Asus zenfone 5'de ola bilir uygun fiyat istersen. 699 tl gibi bir fiyatı var.

Öğrenciyim hangisi bana uygun yazmış sadece telefon belirtmemişki benmi göremedim. :-)

hocam anlamıyorsun galiba adam diyorki 40 bin liraya opel astra mı, ford focus mu yoksa seat leon mu alıyım diyor. sen en iyisi bmw'dir 150 bine bmw 320 al diyorsun. aradaki fark bu.
parası varsa daha iyisini alsın zenfone 4 yerine 5 alsın. 5 yerine 6 alsın

Tepkiler: beytullah6767 ve muhammetuludag2
Sinir 600 liraysa moto g , zenfone 4 , lumia 720 , vodafone venus vardi 5.0 inc erkan yeni tanitildi 600 liraydi galiba ona bak , xperia m

Tepkiler: muhammetuludag2
    Konu Sahibi
abi olay şu 500 kullanıyorum ve diyorum ki bu telefonda uygulama bakımından sıkıntı çekiyorum ayrıca 600 Tlye (hepsiburada indirim yapıyor) Ne çok popüler nede 3310 gibi telefon almak istemiyorum ofis bakımından iyi işletimi ve kamerası güzel ya ışte özellikleri 500e benzer olacak ama daha üst model birşey istiyorum çok sey istiyorum galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...