Kayahan14 Üye Konu Sahibi ahmetkartal' Alıntı: kalem kağıt olmadan kafadan zor yapıyorsun sözelde bu sorun yok ama sen bilirsin Genişletmek için tıkla ... Sende yanında kağıt taşı - - - Eklendi - - - 10baros10' Alıntı: söyle birsey de olabilir soru olarak resimde koyabilirsin google da çıkmaz hem Genişletmek için tıkla ... Onu sen yazarsın ve çıkar
ahmetkartal' Alıntı: kalem kağıt olmadan kafadan zor yapıyorsun sözelde bu sorun yok ama sen bilirsin Genişletmek için tıkla ... Sende yanında kağıt taşı - - - Eklendi - - - 10baros10' Alıntı: söyle birsey de olabilir soru olarak resimde koyabilirsin google da çıkmaz hem Genişletmek için tıkla ... Onu sen yazarsın ve çıkar
Nedensiz-Sebebsiz Üye öyle zeki birsey olsun ki google da olmasın kendi kafanda zekiçe soru yap yapabilirsin de
ka_za Üye Uicefreezeme' Alıntı: Ya bende katılmak istiyorum yarışmaya Genişletmek için tıkla ... Çok geç
Kayahan14 Üye Konu Sahibi Yarışmanın 26. Günün ilk sorusu Kuran da adı geçmeyen ama Peygamberimizin hadisleriyle bildirdiği peygamber kimdir?
Yarışmanın 26. Günün ilk sorusu Kuran da adı geçmeyen ama Peygamberimizin hadisleriyle bildirdiği peygamber kimdir?
Oğuzhan Üye İsmini dogru yazip yazmadigim konusunda emin degilim ama boyle hatirliyorum - - - Eklendi - - - Onun Kuranda ismi gecmiyor
İsmini dogru yazip yazmadigim konusunda emin degilim ama boyle hatirliyorum - - - Eklendi - - - Onun Kuranda ismi gecmiyor
Kayahan14 Üye Konu Sahibi Kabız Civciv' Alıntı: İsmini dogru yazip yazmadigim konusunda emin degilim ama boyle hatirliyorum - - - Eklendi - - - Onun Kuranda ismi gecmiyor Genişletmek için tıkla ... Alakası yok
Kabız Civciv' Alıntı: İsmini dogru yazip yazmadigim konusunda emin degilim ama boyle hatirliyorum - - - Eklendi - - - Onun Kuranda ismi gecmiyor Genişletmek için tıkla ... Alakası yok