ok saol ..
- - - Eklendi - - -
... 7 gün boyunca bulunduğumuz evde çeşitli taktiklerle hayatta kalmaya çalıyoruz ... Yapılması gereken görevler ve geçilmesi gereken engeller var ... Strateji , korku , gerilim , macera ... V2 deki en iyi grafikli oyunlardan birisi ... Oyunun atmosferine kapıldıktan sonra bırakamayacaksınız ! ...
... ( oyun sağ veya sola yatay ekran oynanır ) ... Kasma yapmaz ama ram i neredeyse fulll çeker ...
- - - Eklendi - - -
... Usta oyun hatalı yada trial versiyon filan sanırım yada kayıtsız sürüm ... Ilk başladığımız odadan dışarı çıkıyorum sonra yeşillik olan bi odadayim ... Etraf kırmızı oluyo biraz ilerliyorum sonra tekrar yeşil oluyo ... Kapıya gidiyorum ... Ekrana bi yazı geliyo evet hayır .. Evet diyorum bi yazı daha ... Evet diyorum bi yazı daha .. Sonra ekranda bi yazı ile bekliyo ve ... Ana menüye geri atıyo ... Hayır dersem hiçbirşey olmuyo ! ... Geçilmiyo orası
öyle olsa sen teli hatsiz moda al öyle dene yada operator sms merkez numarasi vardir onun in son numarasini degistir..
Ben öyle yapdim oldu

bu oyun sms gönderyo 5dk bekledikden sonra tekrar geri sms gelyo ve tam surum olyo!!!
- - - Eklendi - - -
yunus kardes devletler degistikçe oyunu tam surum yapma islemi degisip biler!!!
Benin yokarda verdiklerimi sirayla yap birisinde tam surum kesin olacak

ve nasil tam surum yaptigini buraya yazarmisin!!!
Oyunun açiklamasina ekleyin... millet oynarken kösenmesin