pelın_ Konu Sahibi enginzz' Alıntı: hayır ya seytan deıldır hepsı ıclerınde cıkan meleklerde vardıır Genişletmek için tıkla ... üstüme alınsammı azcık belkı ıyı gelır bılmem benımde dıkkatımı cektı aslında ama alıntı
enginzz' Alıntı: hayır ya seytan deıldır hepsı ıclerınde cıkan meleklerde vardıır Genişletmek için tıkla ... üstüme alınsammı azcık belkı ıyı gelır bılmem benımde dıkkatımı cektı aslında ama alıntı
__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: üstüme alınsammı azcık belkı ıyı gelır bılmem benımde dıkkatımı cektı aslında ama alıntı Genişletmek için tıkla ... alın da iyi gelsin enginzz e katılıyorum arada melekler çıkıyo(ama binde bir herkes üstüne alınmasın)
pelın_' Alıntı: üstüme alınsammı azcık belkı ıyı gelır bılmem benımde dıkkatımı cektı aslında ama alıntı Genişletmek için tıkla ... alın da iyi gelsin enginzz e katılıyorum arada melekler çıkıyo(ama binde bir herkes üstüne alınmasın)
pelın_ Konu Sahibi enginzz' Alıntı: eyw kardes Genişletmek için tıkla ... şimdi alınıyımmı alınmıyımmı anlamdımkuzum
'Patron Üye Aege' Alıntı: Bunlar Müslümanlık için büyük günahlar değil belki ama sonuçta yine de günah.Genel kültür olsun diye verilmiş sadece.Burada Hristiyan propagandası yapılmıyor.Ayrıca Hristiyanlardan nefret ederek Müslüman olamazsınız. Genişletmek için tıkla ... Hristiyanlardan nefret Ettiğim yok bu 1. . 2.si emin ol senden daha Müslümanım . Eminol! he bide sey senden nefret edıyorum kanki
Aege' Alıntı: Bunlar Müslümanlık için büyük günahlar değil belki ama sonuçta yine de günah.Genel kültür olsun diye verilmiş sadece.Burada Hristiyan propagandası yapılmıyor.Ayrıca Hristiyanlardan nefret ederek Müslüman olamazsınız. Genişletmek için tıkla ... Hristiyanlardan nefret Ettiğim yok bu 1. . 2.si emin ol senden daha Müslümanım . Eminol! he bide sey senden nefret edıyorum kanki
pelın_ Konu Sahibi enginzz' Alıntı: olup olmadıgı konusunda kararsısız Genişletmek için tıkla ... karar verdım şeytan