7 Aralık bim insertleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

madmax50

Üye
    Konu Sahibi
7 Aralık bim insertleri
2012 insertleri.

Resimi büyütmek için buraya tıklayın

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
kütahyadaydım şu mouseden bir türlü bulamadım bursada bulamadım fiyatı 30 lira biliyorum. yalovadayım bulamadım yine ama kütahyada bilgisayarcım gelecek demişti. Bugün bimde gördüm şansa tamda aradığım model :D Bilgisayarda çok uygun bu arada pc düşünenlere tavsiyemdir :oke:

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Logitech m185 19.90 TL gayet iyi fiyatmış. Laptop da 849 TL ye uygun gibi duruyor. Gerçi işlemcinin ekran kartı ne derece randıman verir o ayrı. Dandik de olsa harici kart işlemciyi rahatlatırdı sonuçta.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Logitech m185 19.90 TL gayet iyi fiyatmış. Laptop da 849 TL ye uygun gibi duruyor. Gerçi işlemcinin ekran kartı ne derece randıman verir o ayrı. Dandik de olsa harici kart işlemciyi rahatlatırdı sonuçta.

bu mousenin piyasa fiyatı sabit 30 tl zaten bu fiyat oldukça iyi ve duracell pil ile çok uzun süre dayanıyor genelde bu kullanılıyor zaten.

Pc gerçekten o fiyata iyi ekran kartı ne derece idare eder bilemem ama orta sınıf oyunlar oynanabilir en azından 500 gb hard diskli 4 gb ramli i3 asustan bahsediyoruz 850 tl oldukça iyi bence :)

Mufche

Mufche

Üye
Mouse gerçekten güzel ve sağlam , geçen yıl bimden bu fiyata almıştım hala kullanıyorum. Tavaiye edebilirim :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşıma laptopun yanında bir mouse vermişlerdi 2 günde bir pil alıyordu :d: logitech bu yönden çok iyi şirketlerde falanda hep bunlar kullanılıyor:)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşıma laptopun yanında bir mouse vermişlerdi 2 günde bir pil alıyordu :d: logitech bu yönden çok iyi şirketlerde falanda hep bunlar kullanılıyor:)

Hele ki laptopun yanında vericisiyle yakınsa 5-6 ay pil derdi olmaz :)
Kablosuz aygıtlarda en yaygın hat vericiyle aygıtın uzak durması zaten

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Hele ki laptopun yanında vericisiyle yakınsa 5-6 ay pil derdi olmaz :)
Kablosuz aygıtlarda en yaygın hat vericiyle aygıtın uzak durması zaten

ben samsung kullanıyorum inşallah verici sağdadır :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Var var olmamı :D

onurca06

onurca06

Üye
Logitech mouse kesinlikle tavsiye ederim ben 2 sene önce 25 TL ye tanıdığım bilgisayarcıdan almıştım hiç sorun çıkarmadı taş gibi kullanıyorum, Pc fiyatı iyi ama özelliklerine bakmak lazım.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
özellikleri yazıyor bence oldukça iyi.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Kampanya sona ermiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt