Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
7 Aralık bim insertleri
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
madmax50
Üye
Konu Sahibi
7 Aralık bim insertleri
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2012 insertleri.
Resimi büyütmek için buraya tıklayın
Mad EagLe
Üye
kütahyadaydım şu mouseden bir türlü bulamadım bursada bulamadım fiyatı 30 lira biliyorum. yalovadayım bulamadım yine ama kütahyada bilgisayarcım gelecek demişti. Bugün bimde gördüm şansa tamda aradığım model Bilgisayarda çok uygun bu arada pc düşünenlere tavsiyemdir
CanKartaL
Emekli Yönetici
Logitech m185 19.90 TL gayet iyi fiyatmış. Laptop da 849 TL ye uygun gibi duruyor. Gerçi işlemcinin ekran kartı ne derece randıman verir o ayrı. Dandik de olsa harici kart işlemciyi rahatlatırdı sonuçta.
Logitech m185 19.90 TL gayet iyi fiyatmış. Laptop da 849 TL ye uygun gibi duruyor. Gerçi işlemcinin ekran kartı ne derece randıman verir o ayrı. Dandik de olsa harici kart işlemciyi rahatlatırdı sonuçta.
bu mousenin piyasa fiyatı sabit 30 tl zaten bu fiyat oldukça iyi ve duracell pil ile çok uzun süre dayanıyor genelde bu kullanılıyor zaten.
Pc gerçekten o fiyata iyi ekran kartı ne derece idare eder bilemem ama orta sınıf oyunlar oynanabilir en azından 500 gb hard diskli 4 gb ramli i3 asustan bahsediyoruz 850 tl oldukça iyi bence
Mufche
Üye
Mouse gerçekten güzel ve sağlam , geçen yıl bimden bu fiyata almıştım hala kullanıyorum. Tavaiye edebilirim
Mad EagLe
Üye
arkadaşıma laptopun yanında bir mouse vermişlerdi 2 günde bir pil alıyordu logitech bu yönden çok iyi şirketlerde falanda hep bunlar kullanılıyor
Logitech mouse kesinlikle tavsiye ederim ben 2 sene önce 25 TL ye tanıdığım bilgisayarcıdan almıştım hiç sorun çıkarmadı taş gibi kullanıyorum, Pc fiyatı iyi ama özelliklerine bakmak lazım.