LK KALESİ düştü!
Karanlık kapı çalıyor! ... Biz hala uyku!? Nihai geri sayım devam ediyor. Biz hala, aksi takdirde yeniden doğmuş olacak "kozmosun kardeşler" karanlığı yenmek için güç var.Son mum ölüyor. Sadece ışıklı olanlar, son bir sır anlayacaksınız!
_ V _ _ t _ _ s _ _ _ _ _ m
f _ _ a _ _ n _ _ _ _ _ _ i _ _ _ _
30 gün + 23h: 55m: 15s
iyice işkillenmeye başladım ha...
[h=1]FIRST CASTLE HAS FALLEN!Darkness is knocking the door!... We are still sleeping!? Final countdown is in progress. We still have the power to defeat the darkness, otherwise "brothers of the cosmos" will reborn. The last candle is dying. Only the illuminated ones will understand the last secret!_ v _ _ t _ _ s _ _ i _ _ _ mf _ _ a _ _ n _ _ _ _ _ _ i _ _ _ _30 days + 23h : 55m : 15s[/h]
Gerçekten zorladı bu yazı beni.. ;Karanlık kapıyı çalıyor. Hala uyuyoruz ama biz.. Son sayım işliyor hala. Biz hala karanlığı yok etme gücüne sahibiz.. diğer türlü "kozmozun kardeşleri" tekrar doğacak. Son mum sönmeye başladı. Sadece aydınlanmış olanlar son gizemi anlayabilir.
LK KALESİ düştü!
Karanlık kapı çalıyor! ... Biz hala uyku!? Nihai geri sayım devam ediyor. Biz hala, aksi takdirde yeniden doğmuş olacak "kozmosun kardeşler" karanlığı yenmek için güç var.Son mum ölüyor. Sadece ışıklı olanlar, son bir sır anlayacaksınız!
f _ _ a _ _ n _ _ _ _ _ _ i _ _ _ _
30 gün + 23h: 55m: 15s
iyice işkillenmeye başladım ha...
İLK KALESİ düştü!
Karanlık kapı çalıyor! ... Biz hala uyku!? Nihai geri sayım devam ediyor. Biz hala, aksi takdirde yeniden doğmuş olacak "kozmosun kardeşler" karanlığı yenmek için güçvar.Son mum ölüyor. Sadece ışıklı olanlar, son bir sır anlayacaksınız!