Burak
Üye
Sizce mason ne demektir ? Herhangi bi kaynağa bakmayın aklınıza geleni söyleyin lütfen.
masonlar kardeşlikten özgürlükten ahlaktan bahsederler ama gerçekte din düşmanıdırlar.firavun döneminden kalan kabala adında bi büyü kitabına göre hareket ederler.
Masonun ilkelerini saymışsın burakcımMason ne demektir demiştim
mason din düşmanı kişilerdir
asıl gayeleri güzel bir toplumdur barışın oldugu vs.
ama aslında din düşmanıdırlar
Mason demek ingilizce taş taşıyıcı demektir, eski mısır pramitlerindeki taşları masonlar taşımıştır.. Mason'luk burdanda gelir yani..
Ayrıca mason taş taşıyıcı olduğu için güçlü kuvvetli anlamınada gelmektedir..
bunların amacı başka ,
herşeyin altından neden amerika çıkıyor
yok yok o masonlar bu masonlar işte.. Eğer aksam 8de müsait olursa bizim team speak kanalımız var bi abi anlatıyor bunları amerikalı bi abi..
herşeyin altından neden amerika çıkıyor
Mason demek ingilizce taş taşıyıcı demektir, eski mısır pramitlerindeki taşları masonlar taşımıştır.. Mason'luk burdanda gelir yani..
Ayrıca mason taş taşıyıcı olduğu için güçlü kuvvetli anlamınada gelmektedir..
Hayirdir bebem
7 aralık'a az kaldı. bakalım o gün neler olucak.
birgünde mi olcak bunların hepsi
İsrail iran savaşı olacak ve israil diye bi ülke kalmayacakisrail kurduğu tuzağa düşecek
İsrail iran savaşı olacak ve israil diye bi ülke kalmayacakisrail kurduğu tuzağa düşecek
birgünde mi olcak bunların hepsi
tabi israil değil başka ülke olsa nükleer silah kullanamaz derdim, ama israil bu bm'yi takmıyorum, sallamıyorum deyip kullanabilir..
Eski savaşlar gibimi olur dersin 1,2 sene.. Artık teknoloji çok gelişti nükleer'e bakar herşey. sadece 2saat veriyorum
ilkel silahları düşünüyorum avcılık, kendini korumak içindiler, şimdi açgözlülük, menfaat için..
şuanda iran'a çok büyük baskı var avrupa tarafından. umarım kötü şeyler olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?