7.99 Luk Internet Paketine Abone Oldum Ama ...

Sponsorlu Bağlantılar

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
7.99 Luk Internet Paketine Abone Oldum Ama ...
Arkadaşlar vodafone nin 7.99 luk net paketine üye oldum.Ama telefonla girmek çok kasıntılı olduğundan hp mini netbooka taktım sim kartı.Fakat bi sorun olur mu diye merak ettim.Şu an mini den yazıyorum mesajı vodaofne net ile.Çok beğendim bu böyle devam ederse sonsuza dek ben bu şekil bağlatırım ama sorun çıkar derseniz iptal ettiricem.Hattım cep öğrenci tarifesinde.

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
Arkadaşlar vodafone nin 7.99 luk net paketine üye oldum.Ama telefonla girmek çok kasıntılı olduğundan hp mini netbooka taktım sim kartı.Fakat bi sorun olur mu diye merak ettim.Şu an mini den yazıyorum mesajı vodaofne net ile.Çok beğendim bu böyle devam ederse sonsuza dek ben bu şekil bağlatırım ama sorun çıkar derseniz iptal ettiricem.Hattım cep öğrenci tarifesinde.

arkadaş onun kotası 20 30megabaytdır en fazla kontörün gider dikkat et !

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
limitsiz diyo ama ayrıca hattımdaki son 8 tl yi buna verdiğim için 1 kr kaldı.şu an indirme 34 mb indirilmiş olarak gösteriyor

1_9_0_5

1_9_0_5

Üye
Tarife limitsiz, ama adil kullanım hakkı olan 100 MB'ı geçince hızı 12 kb'a düşüyor. Yine de 12 kb hızla sınırsız.

deeplove78

deeplove78

Üye
arkadaşlar bu sınırsız paketten ( 8tl) bilgisayar üzerinden internete nasıl bağlanıyoruz. nokia n95 8gb kullanıyorum ama cep telefonu ile bilgisayarım üzerinden internete bağlanamıyorum

manialog

manialog

Üye
aynı paketten bende kullandım bir ay 200 mb kullandım toplam ekstra ucret ödemedim gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz bilgisayara bağlanma imkanınınz da varsa tadından yenmez

Ykaraca

Ykaraca

Üye
Paket sınırsızdır.sadece 100mb ı aştıktan sonra hız düşümü olur.Ben n73 ile usb den bağlanarak pc suite ile nete giriyorum pc den.şuan bunu o bağlantıyla yazıyorum.telefonunuz nokia ise usb kablosu ile pc bağlayın sonra one touch access e tıklayın pc suiteden, otomatik bağlanıcaktır.:oke:

emrecc

Üye
nasıl ıptal edılır ınternet paketı

AlpReis

AlpReis

Üye
Sırf bu yüzden vodafone aldım, inşallah bu bunu değiştirmezler ve kaldırmazlar, hız 100 mb dan sonra düşüyor, ama yine de idare ediyor, her türlü ağa:oke:

Jomolocco

Jomolocco

Üye
aynen bende bu yüzden vodafoneye gectim bi kac günde 100mbyi gecirdim..Fakat hala sınırsız cok ise yarıor her yerde :D

Üst Alt