BLade AzraiL
Üye
Pc dePC de android mi?
Pc dePC de android mi?
PC de 2 hesap kullanmak için mi? Yani sanal bilgisayar iki işletim sistemi için oluyor. Öyle birşey mi?
Soyle soylim.PC de 2 hesap kullanmak için mi? Yani sanal bilgisayar iki işletim sistemi için oluyor. Öyle birşey mi?
TeşekkürlerSoyle soylim.
Oyleside var ama ram ini felan cok kasiyor.
Bu google un yapmis oldugu bir sanal bilgisayar.
Soyle dusun;
Kimsenin giremedigi bir bilgisayar var uzak masa ustu ile sen baglanip islerini hallediyorsun charini bota koyabiliyorsun.
O bilgisayarin senin bilgisayarla alakasi gok sadece sen uzak masa ustu ile baglanip yonetiyorsun.
Rica ederimTeşekkürler
Sistemin ne ?Saatlerdir ugrasiyorum. Herseyi gectim tamam da
your current securty settings do not allow this file to be downloaded
Bu hatayi vererek yukleme yapmiyor.
Guvenlik duvari en yuksek seviyede onu asagiya indiremiyorum.asagi inmeyincede hic birsey yuklenmiyor.
Kardes sen kullaniyor musun ?
Yoksa sirf konu acmak icin mi actin ?
1$ 2 $ çekiyorKredi kartı olayı olarak ek para çekmiyor demi ?
Win7Sistemin ne ?
Hacı bilemiyorum neden olmadıgınıSomge durumuna kucultunce yada baglantiyi sonlandirinca blue stack ile arasindaki baglanti kopuyor botun ve yeniden baslatilmaya calisiyor diyor. Baslatilamiyor. Kaliyor oyle .
Denemeden niye bize para harcattin kardeş ?
Hem zamanimdan hem paramdan oldum cevap istiyorum ????
kusuruma bakma Bide gamebotla denermisin ?Broken bot kullaniyorum
Kardeşim 1 $ 2 $ 'dan sonra ek bişey çekmiyor demi ? Kredi kartı bilgilerimizi nasıl silebiliriz sistemden ?1$ 2 $ çekiyor
Gamebotta ayniBide gamebotla denermisin ?
Konuyu güncelledimGamebotta ayni
Denemeden neden oluyor gibi anlatiyorsun hem paramdan hem zamanimdan oldum ????
Konuyu güncelledim en altta yazıyorKardeşim 1 $ 2 $ 'dan sonra ek bişey çekmiyor demi ? Kredi kartı bilgilerimizi nasıl silebiliriz sistemden ?
dns ayarlarını değiştir 8.8.8.8üstteki resimleri açmıyor ne yaptıysam açamadım tekrar yüklermisin