Tavsiye 6discover uyulaması mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

caner1010

Üye
    Konu Sahibi
6discover uyulaması mağazada

Rudy Huyn tarafından geliştirilen 6discover uygulamasını Windows Phone platformunda .
Windows Phone için "6discover" uygulamasına göz atın

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Sensation

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
hangi resmi uygulamanın müdaili bu? :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Paylaşım için teşekkürler, ancak ne işe yarıyor bu uygulama?

caner1010

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşım için teşekkürler, ancak ne işe yarıyor bu uygulama?
Bir nevi snapchat uygulaması..Tabi Rudy Huyn tarafından geliştirilmiş bir uygulama..henüz kurup denene fırsatım olmadı benimde

dakamon

dakamon

Üye
Snapchatteki herkes için yayınlanan gönderileri görebildiğiniz bi uygulama. Örneğin CNN in kendi snapchat hesabından paylaştığı şeyleri görebilirsin çünkü herkese açık.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Snapchatin ultra gereksiz bölümü bizde ayrı bir uygulama olarak barınıyor. Bıktım artık millete "Snapchat kullanmıyorum" demekten. Kullanamıyorum demeye de gönlüm razı değil. Ah ulan snap

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Snapchat avukatları Rudy'nin peşinde
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Onu ben de okudum. Ayıp yaptıkları resmen. Koskoca şirket olmuşlar hala dertlerine bak. Çok meraklılarsa para kazanmaya yapsınlar resmi uygulamalarını koysunlar markete. Gören de zanneder ki Google ın şirketi. Çok ahlaksız görgüsüz bir şirketmiş. Çok sinirlendirdiler beni

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Sensation
enterneoll

enterneoll

Üye
Aslında programın yazanın amacı güzel ama sonuçta bir şirketi temsil eden uygulama yapıyor tabi ki adamlar güvenemeyip kaldırtmak istiyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Rudy'e Twitterden destek çıkmak lazım :D Hep destek, tam destek. Yüklenelim mi şu Snapchat i yapan firmaya arkadaşlar? :P

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve ogzhnoTr
serinaga

serinaga

Üye
Yüklenelim valla, kime ne yazıyoruz ?

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Aslında bakarsak snapchat'ın yaptığı doğru bir hamle çünkü bir şirket yada kurumun resmi bir şeyini çalıyorsun..Hırsızlıktır bu..Ama rudy'nin böyle bir şeye girişip onu yapması bizler için çok önemli adım.Biri yapmıyorsa başka biri yapar :) Rudy'ye sahip çıkmak gerek bence tabi en başında microsoft'un sahip çıkması gerek bir daha.

Üst Alt