Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tavsiye6discover uyulaması mağazada
Sponsorlu Bağlantılar
caner1010
Üye
Konu Sahibi
6discover uyulaması mağazada
Rudy Huyn tarafından geliştirilen 6discover uygulamasını Windows Phone platformunda .
Windows Phone için "6discover" uygulamasına göz atın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yönetici tarafından düzenlendi:
ponçikEnişte
Üye
hangi resmi uygulamanın müdaili bu?
suyunsesi
Üye
Paylaşım için teşekkürler, ancak ne işe yarıyor bu uygulama?
Bir nevi snapchat uygulaması..Tabi Rudy Huyn tarafından geliştirilmiş bir uygulama..henüz kurup denene fırsatım olmadı benimde
dakamon
Üye
Snapchatteki herkes için yayınlanan gönderileri görebildiğiniz bi uygulama. Örneğin CNN in kendi snapchat hesabından paylaştığı şeyleri görebilirsin çünkü herkese açık.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
GianniInfantino
Üye
Snapchatin ultra gereksiz bölümü bizde ayrı bir uygulama olarak barınıyor. Bıktım artık millete "Snapchat kullanmıyorum" demekten. Kullanamıyorum demeye de gönlüm razı değil. Ah ulan snap
Sensation
Emekli Yönetici
Snapchat avukatları Rudy'nin peşinde
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Onu ben de okudum. Ayıp yaptıkları resmen. Koskoca şirket olmuşlar hala dertlerine bak. Çok meraklılarsa para kazanmaya yapsınlar resmi uygulamalarını koysunlar markete. Gören de zanneder ki Google ın şirketi. Çok ahlaksız görgüsüz bir şirketmiş. Çok sinirlendirdiler beni
Aslında bakarsak snapchat'ın yaptığı doğru bir hamle çünkü bir şirket yada kurumun resmi bir şeyini çalıyorsun..Hırsızlıktır bu..Ama rudy'nin böyle bir şeye girişip onu yapması bizler için çok önemli adım.Biri yapmıyorsa başka biri yapar Rudy'ye sahip çıkmak gerek bence tabi en başında microsoft'un sahip çıkması gerek bir daha.