:)))))
WaLLcoT Üye Hazır - - - Eklendi - - - 19uqur97' Alıntı: Hazır Genişletmek için tıkla ... Ben kendi çayımı aldım size afiyet olsun
Hazır - - - Eklendi - - - 19uqur97' Alıntı: Hazır Genişletmek için tıkla ... Ben kendi çayımı aldım size afiyet olsun
Cihanî Sultan Üye 19uqur97' Alıntı: Hazır - - - Eklendi - - - Ben kendi çayımı aldım size afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... Çaykur değilse içmem.
19uqur97' Alıntı: Hazır - - - Eklendi - - - Ben kendi çayımı aldım size afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... Çaykur değilse içmem.
WaLLcoT Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Çaykur değilse içmem. Genişletmek için tıkla ... Çaykur abi merak etme kaliteden ödün vermeyiz
Cihanî Sultan' Alıntı: Çaykur değilse içmem. Genişletmek için tıkla ... Çaykur abi merak etme kaliteden ödün vermeyiz
Anıl Umut Emekli Yönetici Türkçe'nin gözünü seveyim .Ay em twentybeş yırs oldSürekli ingilizce ile iç içe olmama rağmen bir an aklıma gelmedi Five demek
Türkçe'nin gözünü seveyim .Ay em twentybeş yırs oldSürekli ingilizce ile iç içe olmama rağmen bir an aklıma gelmedi Five demek