6710 u olanlar bakarsa sevinirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ARTOKAN

Üye
    Konu Sahibi
6710 u olanlar bakarsa sevinirim
Arkadaşlar bugün 6710 aldım.4gb hafıza kartıyla birlikte geldi.Ancak bir sorunum var.Navigasyonu 3gb yer kaplıyor.Bu sebeple sadece Türkiye haritası kalsın istiyorum.Telefonu henüz hacklemedim.Opda nın sertifikayı oluşturmasını bekliyorum.Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

neo1036

Üye
hafıza kartının içerisinde cities klasörü var oraya gir sadece turkey mapsı bırak gerisini sil, ancak ben ilk aldığımda komple format attım. Nede olsa ovi maps yüklü olduğu için burdan turkey mapsı indirip cities klasörüne attım, şun an tüm türkiye sokak sokak hiç takılmadan navigasyon kusursuz kullanıyorum

--------------- Ekleme ---------------

forumdan nadir isimli üye eklemiş bence bunu kullan
hafıza kartına komple format at, ovi mapsı cep telefonundan ücretsiz olanını indir, nokinın sitesindede var ovinin sitesindede. sonra yukardaki linkteki zipli dosyayı masa üstüne çıkar, ordan hafıza kartına at, sana cities klasörü değiştirilsinmi uyarısı verir değiştir de hepsi bu kadar..! Ondan sonra navigasyonu gayet güzel kullanabilirsin

lrdofstn

lrdofstn

Üye
ssadece turkey maps i bırakmak zor çünkü klasörler içinde sadece harflrer ve sayılar var turkey maps i bulmak biraz zor. başka bir yöntem ?

16tralix

Üye
Cities klasörünü sil. Ovi suite içinden haritalar'a gel ve türkiye haritasını indir. Yaklaşık 50mb. Açılınca biraz artıyo tabi ama 100mb bile olmuyo. Boşuna 2,5gb alan kaplıyo ilk geldiğinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt